banner32

CHP Zeytinburnu Örgütü, Pazar Günü Maçta

İstanbul Özürlülerspor ((İSÖS)'un Ampute Futbol Süper Lig Maçına gidiyor!...

CHP Zeytinburnu Örgütü, Pazar Günü Maçta
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Lig'in 14 Nisan 2013 -Pazar Günü Saat 13.00'da Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda oynanacak, ligin 15.haftasının zorlu karşılaşmasında geçen yılın Türkiye Üçüncüsü, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) ile Geçen Yılın Şampiyonu Ankara-Yenimahalle Belediyesi Bedensel Engelliler Takımı karşı karşıya gelecektir.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

Zeytinburnu CHP İlçe Merkezi'ni ziyaret eden,İSÖS Gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz ile, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Kulübü Müdürü Nail Karabulut takımları ile birlikte Malatya Deplasmanına gitmediklerini, İstanbul'da  kalıp,pazar günü oynayacakları zorlu, Ankara-Yenimahalle Belediyesi Bedensel Engelliler maçı için CHP Zeytinburnu İlçesine,maça davete geldiklerini ifade ettiler.

Başkan Metin Doğan ve arkadaşlarıyla görüşen İsöslüler ,Başkan Doğan'dan İlçe Örgütüyle birlikte maça gelme sözü aldılar.İlçe Başkanı Metin Doğan "Onlar,içimizden birileridir,her zaman yanlarında olmaya  gayret göstereceğiz "dedi.Mimar Mustafa Fazlıoğlu da,yıllar öncesinden beri hep, engellilerle iç içe olduklarını ifade etti.

Toplantıda bulunan, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan,Mimar Mustafa Fazlıoğlu,İlçe Sekreteri Barbaros Doğruel,Yöneticilerden Asım Güven,Arzu Geygey,Eşref Güney,Yönetim Kurulu Üyelerinden Yasemin Erbek,Parti görevlilerinden Deniz Şimşek,Gençlik Kolları Başkanı Murat Salcı,Meclis Üyelerinden İsmail Terzİ ve Hüseyin Üsküdar ile toplu resim çektirdiler.

Gündüz ve Karabulut birlikte yaptıkları açıklamada" Son üç maçtır  galibiyet serisini devam ettiren İSÖS'ün, bu hafta konuk edeceği,geçen yılın ve önceki yılların değişmez şampiyonu Ankara Yenimahalle Belediyesi Bed. Eng. Ampüte Futbol Süper Ligi maçına tüm sporseverleri de davet ediyoruz" dediler.
Kaynak : İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34