banner32

Damak zevki Zeytinburnu’nda

Yıllardır Güngörenlilerin beğenerek gittikleri “Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın Yeri” Zeytinburnu şubesi resmi açılışını 15 Nisan Pazartesi 2013 saat 14.00 da yapıyor.

Damak zevki Zeytinburnu’nda
Ziya,İdris ve Ramazan Yılmaz kardeşlerin yıllardır kebap ve ızgarada damak tadını Güngören halkına sunarak firmalarını ilçede aranılan mekanlar arasında sokmayı başardılar.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / 
 
Firma hijyen ve kaliteli hizmeti ile Zeytinburnu halkına sağlıklı ürünler sunmaya başladı.
 
Zeytinburnu ilçe Emniyet Müdürlüğünün karşında yaptığı muhteşem dekor ve iç mekan güzelliği ile hem göze hem de mideye hitap eden “Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın Yeri” için açılışı Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Güngören ilçe başkanı Ercüment Sever, CHP,MHP,Saadet partisi ,ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda iş adamı,bürokrat ve siyasi katılacak.
 
Mekanın işletmecisi Ziya Yılmaz gazetemize Zeytinburnu şubesin açılışı için şunları söyledi” Yıllardır Güngören’de müşterilerimize kaliteli,lezzetli ve hijyenik bir şekilde hizmet ettik. Burada elde ettiğimiz tecrübemizi Zeytinburnu halkı ile de paylaşmak istediğimiz için ikinci şubemizi burada açtık.

Müessemizde,Çorba, Lahmacun,Çiğköfte,Kebap çeşitleri,Çiğer,Beyti,Dalak, Kanat,Domatesli,Ziyafet Karışık Künefe ve içecek çeşitlerimiz ile Zeytinburnu halkımızın hizmetindeyiz. 15.04.2013 Saat 14.00 da yapacağımız açılışımıza tüm Zeytinburnu halkını davet ediyoruz" dedi.
 
 
Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın yeri Zeytinburnu :
 
Gökalp Mahallesi 48. Sok.NO:2  Zeytinburnu / İstanbul
             Sipariş Tel :  0212 – 0212- 547 61 53 -547 61 08
 
Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın Yeri Güngören :
 
Ufuk Cad.NO:10 (Eski Kaymakamlık Arkası)Göngören /İstanbul
             Sipariş Tel : 0212- 502 23 33 – 0212 - 507 94 54
 
 
 Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34