banner32

20 Yıllık Muhtar Bu Sefer Azasına Destek Veriyor

İstanbul –Zeytinburnu Gökalp Mahallesinin 20 yıllık Muhtarı Malatyalı Celal Ertuğrul 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde 20 Yıllık baş azası Tülay Gençtürk’e destek verip kendisi aday olmayacak.

20 Yıllık Muhtar Bu Sefer Azasına Destek Veriyor

20 YILLIK MUHTAR AZASINA SÖZ VERDİ 2024’DE ADAY OLMAYIP DESTEK OLACAK

Zeytinburnu Gökalp Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi “Tülay hanım tam 20 yıldır baş azam olarak muhtarlıkta mahalle halkımıza hizmet ediyor.

Bir önceki seçimde 2024 mahalli idareler seçiminde aday olmayacağıma dair Tülay hanım’a söz verdim.

Bu sözüm gereği bu seçimde tüm desteğimi muhtar olması için vereceğim. Yolu açık olsun bütün Gökalp mahalle seçmenlerimizden Tülay Gentürk’e destek vermelerini söyleyeceğim” şeklinde konuştu.

TÜLAY GENÇTÜRK DESTEKLERİ İÇİN MUHTARIMIZ CELAL ERTUĞRUL’A TEŞEKKÜR EDERİM

“Öncelikle 20 yıldır Mahallemizde başarılı bir şekilde muhtar olan Celal Ertuğrul’a teşekkür ederim. İnşallah vereceği destek ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde muhtar seçilmem halinde ayı şekilde halk odaklı çalışmalarımız devam edecek”. şeklinde konuştu.

İŞTE MAHALLENİZİN KIZI TÜLAY GENÇTÜRK

1970 Yılında Zeytinburnu Gökalp Mahallesinde dünyaya geldi. Ailesi aslen Silivrili olup 1955 yılında Zeytinburnu Gökalp Mahallesine yerleşmişler.

Bir kız bir erkek evlat sahibi olan Gençtürk doğma büyüme aynı mahallede ikamet ediyor.

1989 yılında çalışma hayatına başladı.2004 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde muhtar seçilen Celal Ertuğrul’un baş azası olarak görev yapıyor.

Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul’un isteği ile bu dönem muhtar adayı olan Tülay Gençtürk “İnsanların En Hayırlısı Diğer ;İnsanlara faydalı Olandır” Hadis-i şerifi gereği her daim mahalle halkına hizmet etmeyi kendisine vazife sayan Gençtürk 2004 yılında Çıktıkları bu yolda aynı ilke ile yola devam etmek istiyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 08:37

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34