banner32

Zeytinburnu Yeni bir Mimarlık ve Organizasyon Ofisine Kavuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Mimar Beste Dede'nin Mimarlık ve organizasyon ofisinin açılışı muhteşem oldu. Açılış kurdelasını CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy, CHP İlçe başkanı Metin Doğan ve çok sayıda meclis üyesi ve iş adamı katıldı.

Zeytinburnu Yeni bir Mimarlık ve Organizasyon Ofisine Kavuştu

Belediye Başkanı Ömer Arısoy Kurdelayı kesti

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy,CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan başta olmak üzere çok sayıda meclis üyesi ve iş adamı Mimar Beste Dede’nin Mimarlık ve organizasyon ofisinin açılışına katıldılar.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/ Çağla Pekgüleç

Başkan Arısoy şunları söyledi ”Meclis üyesi arkadaşımız Beste Dede’nin Mimarlık ve Organizasyon bürosunun açılışını hep beraber yaptık. Mekanın Beste hanım’a, Zeytinburnumuza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan’da  şöyle konuştu ”Ekonomik krizin olduğu bir dönem de isdihdam oluşturan meclis üyemiz Beste Dede’nin açmış olduğu Mimarlık ve Organizasyon ofisinin hayırlı olmasını dilerim şeklinde konuştu”.

CHP Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Mimar Süleyman Uluocak’ da şu şekilde konuştu ” Hem meslektaşım hem de meclis üyesi arkadaşım Beste Dede’nin açılışını yaptığımız Mimarlık ve Organizasyon ofisinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim şeklinde konuşarak meslektaşına başarılar dilerdi.

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan’da şunları söyledi “Meclis üyemiz Mimar Beste Dede’nin Mimarlık ve Organizasyon ofisi çok şık ve şirin olmuş. Zeytinburnu’nun düğün,nişan ve özel işlerin organizasyonunu yapacak  böyle bir mekana ihtiyacı vardı. Beste Hanım büyük bir eksikliği tamamlayacak bir işe imza atmış. Kendisini kutlarım. Güzel işler yapmasını dilerim şeklinde konuştu.

Zeytinburnu 3. Dönem Belediye başkanı Dr. Adil Emecan‘da Beste hanım çok başarılı olacak dedi…

 1994 -1999 dönemi 5 sene Zeytinburnu’nda Belediye Başkanlığı yapan 3.Dönem belediye başkanı Dr. Adil Emecan’da şunları söyledi “Beste Dede arkadaşımız da Zeytinburnu’na,İstanbul’a ve ülkeye hizmet edecek kabiliyet var. Bugün burada şık bir mimarlık ve oganizasyon ofisi açmış kendisine bol ve bereketli işler dilerim şeklinde konuştu.

Hülya Dede : Oğlum ve kızımla hep gurur duydum

Kızım olduğu için değil Beste küçüklüğünden beri hep bir şeyler üretmeye yakın bir çocuktu. Bugün burada hem çok sevdiği mimarlık mesleğini icra edeceği ofisini açtı hem de Zeytinburnu halkının ciddi bir şekilde ihtiyaç duyduğu nişan,düğün, sünnet ve özel günlerin organize ilerini yapacak bir mekan açtı. Bugüne kadar el attığı her işte başarılı oldu. Burada da başarılı olacağına olan inancım tamdır” dedi.

Cengiz Dede:Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim dedi

Kızım Beste Dede’ye açmış olduğu mimarlık ve Orgaizasyon işleri yapacak bürosu için başarılar dilerim. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan CHP İstanbul Milletvekili Sayın Emine Gülizar Emecan’ a, Zeytinburnu Belediye başkanımız Sayın Ömer Arısoy’a, 3.Dönem Zeytinburnu Belediye başkanımız Sayın Dr. Adil Emecan başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan CHP ve Ak Parti Meclis üyeleri başta olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

Beste Dede mutlu günümde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürler etti

“Öncelikle CHP İstanbul Milletvekilimiz Sayın Emine Gülizar Emecan’a, Zeytinburnu Belediye başkanımız Sayın Ömer Arısoy’ a, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Metin Doğan’ a, CHP Zeytinburnu Gurup başkan vekili sayın Hasan Hüseyin Üskidar’ a, Ak Parti Grup Başkan Vekili Av. Muhammet Kaynar’a,Meclis 1.Başkan vekilimiz sayın Cemal Merdan’ a    CHP ve Ak Parti Meclis üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere mutlu günümde beni yalnız bırakmayıp açılışıma katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34