banner32

Gergin meclisin mimarı özür diledi

Geçen Cuma günü Zeytinburnu Belediyesi Nisan ayının son meclis toplantısında yıllardır çözülemeyen kamulaştırma sorunu için meclis bitiminde bağırarak Belediye başkanı Murat Aydın’a kendilerine yardımcı olmasını isteyen Merkezefendi mahallesi Sultan Murat Camisi yanında kamulaştırmaya konu yerin hak sahiplerinden birisi olan Mustafa Öztürk Özel Kalem müdürü Bünyamin Korkmaz’ı arayarak özür diledi.

Gergin meclisin mimarı özür diledi
Bu gelişmeye haber alan muhabirlerimiz telefon ile Mustafa Öztürk ile bir görüşme yaparak neden özür dilediğini sordu. Mustafa Öztürk yaptığı konuşma da şunları söyledi ”benim evimin de içinde bulunduğu parsel’in kamulaştırılacağı 2006 yılında söylenmişti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 
 
Şu an konu ile alakalı birkaç tane davamız devam ediyor. Başkan kısa bir süre önce başkanla akşam çayı adı altında yaptığı etkiliğin birinde sıkıntımı anlatmak üzere randevu talep etmiştim. Bir türlü görüşme olmayınca 2012 yılı faaliyet raporlarının görüşüleceği Cuma günü başkanın da meclise geleceğini öğrendim.
 
Bunun için eşim ile meclis takip ettim. Meclis bitiminde yüksek bir ses ile başkan’a hitap ettim.Aslında daha sakin bir şekilde görüşebilirdim ama o çıkışımdan dolayı neci olduklarını bilmediğim birkaç kişi beni dışarı sürükledi.

Ben daha önce kalp ameliyatı geçirdiğim için sağlık sorunu yaşıyorum.Bundan sonra olanları hatırlamıyorum.Ambulans ile beni hastaneye kaldırmışlar bir gün tedavi altında kaldıktan sonra taburcu oldum. Bugünde bağırdığım için hatalı olduğumu düşündüğüm için özel kalem müdürü Bümyamin Korkmaz’ı arayıp özür diledim olay bundan ibarettir“ dedi.
 
Büymanin Korkmaz aniden gelişen olaydan dolayı sağlık sorunu yaşayan birisinin Fotoğrafının çekilmesini istemediğim için sadece elimde fotoğraf makinesinin önünü kapattım dedi.
 
Gazetemize yaptığı kısa açıklamada geçen Cuma meclis çıkışı aniden yaşanan olaylar için hakkında ileri sürülen suçlamaları kabul etmediğini ifade eden Bünyamin Korkmaz dört yıldır bu görevi yapıyorum.

Hiçbir sorun yaşamadım. Mustafa Öztürk’ün sağlık sorunu yaşadığı bir anda bir basın mensubu arkadaşımın fotoğraf çekmesinin doğru olmadığına inandığım için sadece o karelerin çekilmemesi adına elimle makinenin önünü kapatmaya çalıştım. Benim hiçbir kimse ile problem ve sorumun yoktur dedi.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34