banner32

İstanbul Özürlülerspor, Eray'la Malatya'yı da geçti!... 2-1

İSÖS Ampüte Süper Lig'te 3'te 3 yaptı! Türkiye Bedensel Engelliler Süper Lig'inin, geçen yılın Türkiye Üçüncüsü İstanbul Özürlülerspor (İSÖS),Malatya deplasmanında, İnönü Üniversitesi Stad'nda oynadığı Ampute futbol süper lig maçını, ilk yarıda Eray'ın attığı 2 golle maçı 2-1 kazanarak,önce Antalya'da Antalya Bed.Engellileri,ardından İstanbul'da kayseriyi ve Malatya'da da Ayyıldız Bed. Eng.Takımı'nı da kendi sahasında yenerek, son 3 maçtır sürdürdüğü galibiyet serisini devam ettirdi.Daha önce oynadığı ilk iki maçında da berabere kalan İSÖS ,2.yarıdaki yenilmezlik serisini de devam ettirmiş oldu..

İstanbul Özürlülerspor, Eray'la Malatya'yı da geçti!... 2-1
Çok sıcak bir havada oynanan ve cezalı İsmail (Osman)'ın oynamadığı maçın ikinci yarısı karşılıklı akınlar golle sonuçlanmayınca maç ta, ilk yarıdaki skoruyla 2-1 İSÖS'ün galibiyeti ile sona erdi . Sahanın yıldızı İsöslü Eray DEMİREL olurken Malatya Ayyıldız'ın tek golünü ise Mehmet AK attı.

ÖZÜDOĞRU'dan Teşekkür!...

Maçtan sonra İstanbul Özürlülerspor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru, ve Genel Sekreter Ali Kalkmaz,Hocaları Remzi Özcan'ı ve futbolcularını galibiyetlerinden dolayı, her iki takım oyuncularını da centilmenliklerinden dolayı kutladı.Özüdoğru,14 Nisan'da İstanbul'da geçen yılın şampiyonu Ankara Yenimahalle ile oynayacakları zorlu maça tüm sporseverleri davet etti.Malatya Ayyıldız Takımı Başkanı Ali Aydoğan "son iki maçta takımımızın oynadığı güzel oyun bizleri memnun etmiştir,ben de.bizlere centilmenlik içinde geçen bir maç izlettiren iki takım oyuncularını da alkışlıyorum " dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34