banner32

Fesleğen sırası bugünde Seyitnizam mahallesindeydi

Fesleğen dağıtımının dördüncü günü Seyitnizam mahallesindeydi... başkan hem Felseğen dağıttı hem de halkla hasbihal etti...

Fesleğen sırası bugünde Seyitnizam mahallesindeydi

Başkan hem fesleğen dağıttı hem de seçmen ile hasbihal etti

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve ekibi Fesleğen dağıtım programının dördüncü gününde Seyitnizam mahallesinde vatandaş ile buluştu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Başkan özellikle bir çok sıkıntısı olan küçük esnafla uzun sohbetler etti

Başkan Aydın Fesleğen dağıtırken içeri girdiği bakkal,tekstilci ve birçok esnaf ile konuşması da gözden kaçmadı. Diğer mahallerde olduğu gibi Fesleğen müziği duyan mahalle halkı sepetlerini sarkıtarak çiçeklerini aldılar. 

Bir kadın Başkan Aydın'a beş yıldır Fesleğen dağıttınız önümüzdeki günlerde kutlu doğum haftasını kutlayacağız bundan sonra gül dağıtsanız daha güzel olmaz mı diye soru sordu. Başkan'da Feslegenin hem bakımı kolay hem de bir çok yararı var gül de olabilir ama bizim için fesleğen olmazsa olmaz dedi.

Özellikle küçük çocuklar ve gençler ile yakından ilgilenen Zeytinburnu Belediye başkanı
Murat Aydın 'a halkın gösterdiği ilgi ve alakayı gören seçmenler başkan yine rakipsiz bir şekilde Ak Parti'nin en güçlü adayı gibi görünüyor demekten kendilerini alamadılar.

Yoğun işlerine rağmen Fesleğen dağıtım töreninin bir kısmında başkan Murat Aydın'ı yalnız bıramayan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı
Bahattin Ünver'de
halk tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Meclis üyeleri Hasan Uluocak,Kadir Erbasan'ın yanı sıra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Yıldırım Emen Belediye başkan yardmcıları Gökhan Kasap,M.Zafer Alsaç,İlyaz Saka, Özel kalem müdürü Bünyamin Korkmaz,Zabıta müdürü Feruz Kutsal, Temizlik işleri müdürü Birol Yılmaz,ve çoksayıda birim müdürü Fesleğen dağıtım töreninde bulundular.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34