banner32

Çağın Mesleği sizi Bekliyor!!!

2013 – 2014 eğitim öğretim döneminde Güngören ve Bahçelievler’de eğitim vermeye başlayacak olan Özel AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, toplam 25 derslik, 7 laboratuvar ve diğer eğitim ve sosyal alanlarıyla birlikte toplam 1.200 m2 bahçe içerisinde 3.800 m2 kapalı alana sahiptir.

Çağın Mesleği sizi Bekliyor!!!
 Bahçelievler ve Güngören’de , 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak olanÖzel AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Necati Acar “Günümüzde sağlık personeli eksikliği hem kamuda hem de özel sektörde kriz boyutlarına ulaşmıştır.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber – Merve  Çetiner

Bu istihdam açığı bizi, sağlık konusunda yüksek standartlarda eğitim sağlamak ve bu yolla hem Ülkemize ve hem de Ülkemiz gençliğine hizmet etmek yolunda teşvik etmiştir’’ dedi.

Bir çok okul’da yıllarca idarecilik yapmış olan Necati Acar, eğitim aldığı kurumun çocukların tüm geleceğini şekillendirdiğini, bu nedenle okul seçiminin çok önemli bir karar olduğunu vurgulayarak, velilere şu mesajı verdi: “Özel AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde oluşturulan okul ortamları öğrencilerin okula severek gelmelerini sağlar. Öğrenciler okullarının onlara hep en iyisini sunmak istediğini, hiçbir ayrıntıyı atlamadığını eğitimlerinin her anında hissederler. İşte; Özel AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi farkı da bu noktada ortaya çıkar. Yönetim kadrosu, idari kadrosu, öğretim kadrosu, öğrencileri, velileri, akademik ve sosyal olanakları bir araya geldiğinde ortaya çıkan, Özel AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin farkıdır.”

ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ

Nitelikli sağlık eğitimi ve mezuniyette meslek sahibi bir birey olarak iş bulma avantajı sağlaması nedeniyle Özel AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bölgede yoğun ilgi ile karşılandı. Modern cihazlarla tam donanımlı olarak kurulmuş Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, ATT ve Hemşirelik Laboratuvarları ve titizlikle seçilmiş, güncel kaynaklardan oluşturulan geniş kütüphanesi ile Özel AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bölgede tek olma özelliğine sahip. Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği bölümleri bulunan okul, ilköğretim üzerine 4 yıl öğrenim veriyor.

Çağın Mesleği sizi Bekliyor!!!

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, 3. Sınıftan itibaren, seçkin hastanelerde staj yapmaya ve ek gelir elde etmeye başlıyor. Mezun olan öğrenciler ise öncelikle sağlık sektöründe personel istihdam açığı sebebiyle yüksek maaşlarla devlet ve özel hastaneler, dispanserler, hasta bakım merkezleri gibi sağlık hizmeti veren bir çok kurumda iş bulma imkanına sahip olacaklar. Bölümlerinin daha üst seviyesini okumak isteyen öğrenciler ise, alanlarına uygun yüksek okullara sınavsız geçiş yapabileceklerdir.

AFMAnadolu Sağlık Meslek Lisesi neden kuruldu?

Bilgi verebilir misiniz.Geçmişinden kopmamış,

günümüzü doğru okuyabilen ve geleceğe güven ve umutla bakan,mesleğine hakim, kaygı ve sorunlarından sıyrılıp, kalite ve hizmet yoluna sevgiyle bağlanmış nesiller bekliyoruz değil mi ? İşte bu ülküyle hareket ederek,diğer ticari işletmelerimiz yanı sıra ikinci okulumuz olan, “AFM Anadolu Sağlık  Meslek Lisesi”ni kurarken emin ellere; alanlarında uzman,tecrübeli ve özveri sahibi hocalarımıza teslim ettik.

Bu lisede işsiz kalma şansı yok

Bildiğiniz gibi günümüzde meslek sahibi olmak ve bu mesleği icra edebilecek alanlar bulmak çok zor ve her geçen gün zorlaşıyor.Üniversite mezunları dahi bir iş bulabilmek için yıllarca çaba sarf ediyorlar.Fakat önümüzde bir fırsat var.Sağlık meslek lisesi mezunları isterlerse yoluna devam edebiliyorlar,isterlerse de hemen lise eğitiminin sonunda, dolgun maaşlarla sağlık sektöründe istihdam edilebiliyorlar. İş bulma derdi yok, işsiz kalma kaygısı yok.İşte bu sebeple AFM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi sizleri davet ediyor. Çağdaş teknolojinin her türlü nimetinden faydalanmaya, yüksek kaliteli bir eğitim almaya ve okul bittiğinde “işbaşı” yapmaya

davet ediyor.

Okulunuz hakkında bilgi verir misiniz ?

Sağlık sektöründeki bu kalifiye personel açığını gidermek amacıyla faaliyete giren okulumuz toplam 25 derslik, 7 laboratuvar ve diğer eğitim ve sosyal alanlarıyla birlikte toplam 1.200 m2 bahçe içerisinde 3.800 m2 kapalı alana sahiptir. 600öğrenci kapasiteli olan okulumuz teknoloji ve eğitim araç gereçleri açısından çağdaş ve eksiksizdir.

Okulunuza kayıt olan öğrenciler SBS Puanından etkilenecek midir ?

Okulumuza ilk kaydolacak öğrenciler SBS puanlarından etkilenmeyecektir.Ticari itibarı yüksek, yurt içi ve yurt dışındaki başarılarıyla adından söz ettiren grubumuz eğitim alanındaki bu ikinci okuluyla da iddialı,yenilikçi ve toplam kalite yönetimi sayesinde başarılı öğrenciler yetiştirmeye namzettir.

Öğrenim süresi ne kadar, hangi bölümleriniz var ?

Orta okul üzerine öğrenim veren ve öğrenim süresi dört yıl olan,HEMŞİRELİK ve ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ (ATT) Bölümlerinde öğrenim veren okullardır.

8Sizin okullarınızdan mezun olanlar hangi alanlarda çalışabilir ?

 Bu okullardan mezun olanlar özel ve resmi sağlık kurum ve kuruluşlarında Acil Tıp Teknisyeni ve Hemşire unvanı ile çalışabilirler.

8Başka şubeniz var mı?

AFM Güngören Sağlık MeslekLisesi bu yıl öğrenci alımı yapacaktır.Bahçelievler Sağlık Meslek Lisesi’de çok yakın zamanda öğrenci

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34