banner32

Ziya Şark Sofrası Irmak Garden şubesi dualarla açıldı

Kebap ve ızgara'nın duayeni Şanlıurfalı Ahmet Bingöl yılların tecrübesinin ürünü olan Ziya Şark Sofrasının Irmak Garden Plus Zeytinburnu şubesini Burak Akgül ile birlikte dualarla hizmete açtı.

Ziya Şark Sofrası Irmak Garden şubesi dualarla açıldı
Damak Tadının gerçek adresi  Ziya Şark sofrası Irmak Garden 'da

Ziya Şark Sofrası Ahmet Bingöl ve Burak Akgülortaklığıyla Zeytinburnu şubesini ilçenin en prestijli yapılarından birisi olan Irmak Garden plus’ta yapılan açılış töreniyle hizmete açtı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Gökhan Karakurt 

Ziya Şark Sofrası Irmak Garden Plus şubesinin açılışını Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver ve kalabalık protokol üyeleri kesti.

Ziya Şark Sofrası eşsiz lezzetleriyle Irmak Garden Plus’da; Kiptaş Topkapı merkez evleri, Merkez Park yel evleri ve çevredeki birçok kumaşçının yanı sıra tüm Zeytinburnu halkının hizmetine açıldı.

Irmak Garden Plus’ta yapılan Şark sofrasının açılışına basın yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa mehteran takımı eşliğinde gelen misafirlere yemek ikram edildi.

Ziya Şark Sofrası Zeytinburnu’ndaki şubesinin yanı sıra İstanbul’un çeşitli ilçelerinde birçok şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor. 


Ahmet Bingöl ve Burak Akgül'ü açılışlarında yalnız bırakmadılar
 
Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver,yardımcısı Metin Develi, Bilal Akgül, Irmak Döviz Yönetim kurulu başkan vekili Murat Ağca, İş adamı Azmi Akbıyık,İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbul Times tv. (WEB) imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner, Aktüel Gazetesi imtiyaz sahibi  Osman İslam,Zeytinburnu Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Taylan Demirelli, Yayın yönetmeni Murat Ergül,başta olmak üzere çok sayıda çevre site sakini,kumaşçı esnafı çevreye değer katan Ziya Şark Sofrası Irmak Garden Plus şubesinin açılışına katıldı.


Kaynak : İstanbul T
imes Haber Ajan
sı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34