banner32

Vatandaş Kentsel Dönüşüm Konusunda Yeterli Bilgiye Sahip Değil

İnşaat sektörünün tecrübeli kuruluşu Kadılar Yapının yönetim kurulu başkanı Hüseyin Demirtaş Kentsel dönüşüm projesinin henüz tam olarak anlaşılamadığını ,kentsel dönüşüm hakkında vatandaşı bilgilendirmeye ve hizmet sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Vatandaş  Kentsel  Dönüşüm Konusunda Yeterli Bilgiye Sahip Değil
 Demirtaş''Halkı bu sürece hazırlama adına,kurumların yapamadığı veya yetişemediği  tüm belirleyici fonksiyonları  biz inşaat  firmaları olarak  el birliğiyle vatandaşa anlatmamız ve sunmamız  gerektiğini düşünüyorum'' dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Kentsel  Dönüşüm   kapsamında oluşan  rant algısı yerine, deprem riskinin yok olduğu, sağlam ve daha yaşanabilir bir çevre, bir kent, bir dünya  hepimiz adına daha  mutluluk verici olacağını halka doğru ve sağlıklı bir şekilde anlatılmalı diyen Kadılar Yapı yönetim kurulu başkanıHüseyin Demirtaş''Zeytinburnu bu konuda geri kalmamalı'' dedi.

Kadılar Yapı kentsel dönüşüm hakkında vatandaşa bilgi  verecek

Yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kadılar Yapı bir çok kamu binasının yanında sayısız konut projesine imza atarak marka olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor.  

İstanbul’da bir çok ilçede kentsel dönüşüm odaklı çalışmaların başladığını ifade eden  Kadılar Yapı yönetim kurulu başkanı Hüseyin Demitaşkonuştukları bir çok vatandaşın kentsel dönüşüm  konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıkları gördüklerini  ifade ederek bu konuda halkı bilgilendirecek bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Demirtaş, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşı bilgilendirme  ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak üzere uzman  ekiplerle yakın zamanda  bir panel düzenleyecekleri  bilgisini verdi.

Vatandaş kentsel dönüşüm ile alakalı her türlü bilgiyi  www.kadilar.com.tr  den alabilecek

İsteyen her kes artık kentsel dönüşüm ile alakalı bir çok bilgiyi  www.kadilar.com.tr   adresinden  öğrenebilecek. Demirtaş isteyen vatandaşların kendilerine mail atarak kentsel dönüşüm konusunda merak ettiği  soruyu yöneltebileceğini  ve her  soruya mutlak cevap vereceklerini   ifade etti.

Konut konusunda Kadılar Yapıya danışın sonra karar verin

Kadılar Yapı kuruluşundan itibaren konut yapımında toplumumuzun değerlerini ön planda tutan ve yüksek kalitede iş yapmayı  kendilerine hedef  edinen  bir firma olarak;  Kentsel dönüşüm kapsamında yeterli bilgiyi  sunacağımız Arsa  ve Daire sahiplerine: 2 yıl ödemesiz- yaklaşık-  500 -1000 TL aylık taksitlerle her ailenin   gelir durumuna  göre ev sahibi  olabileceğini, daha kapsamlı  bilgi için  www.kadilar.com.tr  adresinden  bize  ulaşmaları  durumunda tüm  bilgi donanımlarını halkımız ile   paylaşılacağını  ifade eden Kadılar Yapı yönetim kurulu başkanı Hüseyin Demirtaşşirket olarak kentsel dönüşüm konusunda halka hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı  (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34