banner32

Avrasya Hastaneler Grubu Meme Kanseri Farkındalık Seminerine Yoğun İlgi (VİDEOLU)

​​​​​​​Avrasya Hastaneler Grubu Gaziosmanpaşa Yerleşkesi 1-31 Ekim Arasında kutlanan Meme kanseri Farkındalık oluşturma programına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa kaymakam İskender Yönden, Zeytinburnu kaymakamı Dr. Adem Uslu,Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı ,eski bakan yardımcısı İsmail Güneş,Hekimler, hastane çalışanları, Hasta ve hasta yakınları uzmanların meme kanseri ile ilgili verdikleri bilgileri dinleme imkanı buldular.

HEKİMLER MEME KANSERİ HAKKINDA GÜZEL BİLGİLER VERDİ….

Hastanede görev yapan bir çok hekim meme kanseri ile alakalı önemli bilgiler verdi. Özellikle her kadının 40 yaşından sonra hem elle kendi kendisine meme kontrolü yapmasını hem de yılda bir kez hekim kontrolünde ilgili cihazlarlarla mutlaka memelerini kontrol etmeleri gerekir açıklamalarında bulundular….

Zeytinburnu Times Haber Merkezi –Hüseyin Çetiner- Gaziosmanpaşa-İstanbul

AVRASYA HASTANELER GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI OP.DR. GENEL CERRAHİ UZMANI HÜSEYİN URLU ÇOK DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAPTI…

Öncelikle bugün burada her sene 1-31 Ekim tarihleri arasında farkındalık oluşturmak için kutladığımız Meme kanseri farkındalık etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim.

Bundan tam 50 sene önce Bezmialem Valide Sultan hastanesinde göreve başladığım zaman burada ciddi şekilde onkolojiye ağırlık verdiğini gördüm…

1998’de Zeytinburnu Avrasya hastanesini kurduğumuz zaman bizde Kanser (Onkoloji) konusuna önem verdik ve ciddi bir merkez kurduk…

Meme kanseri konusunda da üzerimize düşeni yapıyoruz. Bugün bütün dünyada ve ülkemizde en çok görülen kanser türü meme kanseridir. Hep söylüyoruz kanserden değil geç kalmaktan korkun diyoruz şeklinde konuşan Op.Dr. Hüseyin Urlu konuşmasının bir yerinde duygu dolu anlar yaşandı.

Program bitiminde hastane aşçılarının yaptığı harika yiyecekler eşliğinde yapılan kokteyl ile meme kanseri farkındalık oluşturma programına katılan bütün katılımcılardan tam not aldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34