banner32

Yenidoğan’da Fesleğenlendi

Yenidoğan Mahallesinde de Fesleğen dağıtımı yapılarak nüfusun çok az olduğu Kazlıçeşme ve Maltepe mahalleleri hariç diğer tüm mahallerinin birinci tur fesleğen dağıtımı tamamlanmış oldu.

Yenidoğan’da Fesleğenlendi
 Daha önce bir iki mahallede geciken belediye başkanı Murat Aydın’ ın Yenidoğan mahalelsi fesleğen dağıtımına zamanında gelmesi kendisini bekleyenleri memnun etti. Yeşiltepe Mahallesindeki çocukların başkanın etrafını sarması Yenidoğan ‘da daha sakin bir çalışmanın yapılması dikkat çekti.

İstanbul  Times Haber Merkezi 

Belediye başkanı  Murat Aydın Gazetemize yaptığı açıklamada bugüne kadar dağıttığımız Fesleğen sayısı 150 Bin’ i buldu.ancak yapacağımız ikinci tur çalışmaları ile bu sayı daha da artacak dedi.

Tüm Fesleğen dağıtım törenlerine katılan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Yıldırım Emen ve Meclis üyelerinden Hasan Uluocak'ın çalışmalarda Belediye başkanı Murat Aydın'ı yalnız bırakmaması yapılan çalışmaların göze çarpan detayıydı.

Yıldırım Emen ve Gökhan Kasap'ın Ak Parti Yeşltepe Mahalle başkanı Hayrullah Dandin ile şakalaşmaları da başkanı beklerken zaman doldurmak için yapılan en önemli aktivasyon oldu.

Kaynak: İstanbnul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34