banner32

Dostları İstanbul Times TV.yi yalnız bırakmıyor

İstanbul Times TV.nin test yayınlarına başlaması nedeni ile her gün bir çok dostumuz Stüdyomuzu ziyaret ederek yayınlarımız hakkında bilgiler almaya devam ediyor...

Dostları İstanbul Times TV.yi yalnız bırakmıyor
 Zeytinburnu’nun gönül dostları her iyi faaliyetin yanında yer almaya devam ediyorlar. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İlçenin Renkli yüzü Alo Afişi’in sahini Ali Gündüz,Zeytinburnu Merkez Telekom’un kurucusu siyasetçi-iş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Yeşiltepe Mahalle muhtarıNadiye Polat,Huzur evi ve yaşlılara koruma dernek başkanı Perihan Akgün,  Çağdaş Yaşamı destekleme derneni yönetim kurulu üyesi Asuman Durmuşoğlu,Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Aliye Öztürk’ten oluşan ekip,İstanbul Times TV.nin yayına başlaması ,Hüseyin Çetiner ve Ferdi Türk ‘ün doğum günü nedeni ile Televizyonumuzun stüdyosuna sürpriz bir ziyaret yaparak bizi mutlu ettiler.

Ziyaret nedeni ile Salih Zeki Durmuşoğlu şunları söyledi; “Ulusal medyanın ticari kaygılar nedeni ile hükümetin güdümüne girdiği beya  girmek zorunda bırakıldığı bir ortamda daha bağımsız yayın yapabilen yerel medyaya çok büyük bir önem düşüyor.

Yıllardır İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri ve haber portalları ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışları ile ilçemize,ilize ve ülkemize güzel bir örnek oldular. Yılların verdiği tecrübe ile zengin bir arşie sahip olan İstanbul Times Gazetesi  sesinin daha da gür çıkması adına kendi WEB Tv.sini de kurarark bundan sonra 24 saat esasına  yayın yapacak olması mutluluk verici bir gelişmedir. Bizlere sağlıklı ve doğru bilgiler ulaştıran İstanbul Times ailesinin kurucusu Hüseyin Çetiner başta olmak üzere emeği geçen herklese teşekkür edrim” dedi. Durmuşoğlu konuşmasını “burası yerine değil ama kısaca bahsetmek isterim nasıl ki yiyeceklerde insanlar Organik ürünlere yönelmişse siyasette de Organik insnalara yönelmek gerek. Zeytinburnu’nun yönetimine talip olanlar mutlaka burada ikamet etmeli “ dedi.

Asuman Durmuşoğlu’da ziyaret nedeni ile şunları ifade etti ”İnsnaların gerçek dostluğa ve arkadaşlığa ihtiyacı her  geçen gün artıyor. Ali Gündüz bey İstanbul Times’s sürpriz yapacağız dediği zaman Avcılar’da torunumu seviyordum. Ancak sizlerin yaptığı güzel hirmetleri düşündükçe bu ekibin içinde sizi ziyaret etmemin güzel olduğunu düşündüğüm için planımı değişirip hemen Zeytinburnu’na döndüm ve size geldik” dedi. Asuman Durmuşoğlu “ İstanbul Times TV.nin de İstanbul Times Gazetesi gibi tarafsız,ilkeli ve her kesimin sesine kulak verecek yayınlar yapacağından emin olduğunu   ifade eden asuman Durmuşoğlu yayın grubumuza başarıla deiledi”.

Aliye Öztürk  ‘de yaptıpı kısa konuşmada “ İstanbul Times ve zeytinburnu Times Gazeteleri ilçemiz ve İstanbul yerel  medyasına  yayın kalitesi getirdiler. Bu vesile ile bı güzel yayınların bize ulaşmasını sağlayan Hüseyin Çetiner ve Ferdi Türk başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim” dedi.

Perihan Akgün, “Yılllardır İstanbul Times ve Zeytinburnu Times’ı zevkle takip ediyoruz.Haberlerinin çoğunda video görüntüsü de olduğundan dolayı  hem yazılı hem de sesli  olarak zevkle haberleri takip ettik. Zeytinburnu’nda ilk ve İstanbul’un da en iyi WEB televizyonu olacağını düşündüğüm  istanbul Times TV.nin stüdyosu çok şık ve güzel olmuş. İnşallah burada güzel ve yararlı işler yaparsınız.Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim”dedi.

 

Yeşiltepe MahalleMuhtarı Nadiye Polat ise şunları söyledi ”İstanbul Times,Zeytinburnu Times ve ilçemiz ile alakalı yayın yapan diğer ,iki yerel  gazetenin de mahallemin sınırları içinde yer alması beni çok mutlu ediyor.  İstanbul Times TV.nin mahalleme,ilçemize,ilmize ve ülkemizi hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim”dedi.

Ali Gündüz (ALO AFİŞ) İstanbul Times ve Zeytinburnu Times gazeteleri ve haber portalları 7 yıldır ilkeli tarafsız ve doğru haberleri ile bizleri en erken ve en güzel  şekilde bilgilendiriyorlar.İstanbul Times TV. İle bu süreç daha hızlı ve daha dopru olacaktır dedi. Gündüz İstanbul Times TV.nin hayırlara vesile olmasını dilediği. Ali bey yaptığı esprilerle de herkesi gülüp eğlendirdi.

İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times TV.'nin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner misafirlerini kapıda karşılarak hepsi ile yakından ilglendi. Çetiner ziyaterre duyduğu memnuniyeti ifade ederek bugün bizi ziyaret eden bu önemli ekibin ilçeye pozitif bir enerji kattığına inanıyorum dedi.  Bu önemli günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34