banner32

Merkezefendi mahallesi statta danışma meclisi yaptı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Merkezefendi mahalle yönetimi danışma meclisi toplantısını merkezefendi stadı sosyal tesisinde yaptı.

Merkezefendi mahallesi statta danışma meclisi yaptı
Meclis toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti Mahalle Başkanı Ömer Tan Yaptı. Tan konuşmasında kendlerini yalnız bırakmayan ilçe başkanı Bahattin Ünver ve belediye başkanı Murat Aydın başta olmak üzere meclis üyelerine,Belediye başkan yardımcılarına ve Ak Parti ilçe yöneticlerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Mahalle danışma meclisine Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver  ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Bahattin Ünver anlamlı ve duygulu bir konuşma yaptı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver  Merkezefendi Mahalle danışma meclisinde sandık başkanlarını etkileyen muhteşem bir konuşma yaptı. Ünver konuşmasında şunlara değindi ” Başbakanımızın akan kanın durması ve annelerin ağlamaması adına adına aldığı riskleri hepiniz biliyorsunuz. Her seçim öncesi söyleriz ya bu seçim çok önemli diye. Bakınız önümüzdeki   yerel seçimlerde oyumuz az düşse bile ülkede estirşlecek rüzgarı tahmin etmenizi isterim. Ak Parti iktidarında elde ettiğimiz başarılar ortada.

Biz oyumuzun en az % 60 olacağına inanıyoruz. Bir an alacağımız oyun düştüğünü düşünürseniz yıllardır elde ettiğimiz kaznımların heba olacağını düşünerek ona göre bulunduğunuz bölgelerde çalışmanızı rica ediyorum “ dedi.

Ünver Konuşmasına şu şekilde davam etti “Dün iki şehit ailesine gittim. Her iki  annede Başbakan’ın başalattığı süreci desteklediklerini ifade ederek  artık ülkede akan kanın durmasını istediklerini söylediler.

Burada sabaha kadar konuşsam hükümetimizin ülkeye yaptığı katkıların özetini  anlatmakla bitiremem. Belediye başkanımız burada sizler buradasınız amacımız bu tür toplantılarda sizleri dinlemek olduğu için sözlerimi uzatmıyorum.Hepinize sevgi ve saygularımı sunarım diyerek sözlerini tamamaladı.

Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın’da  birlik beraberlik ve motivasyon odaklı teşklata heyacan katan anlamlı ve güzel bir konuşma yaptı.

Kimler Katıldı ?

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ,belediye başkanı Murat Aydın,YardımcılarıGökhan Kasap,M.Zafer Alsaç,Meclis üyeleri Hasan Sertçelik,Kadir Erbasan,Aydın Çığrıkçı,Hasan Uluocak, Serkan Akarsu,Yüksel Durmuş,Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkan yardımcıları Hüseyin Emre Aslan,Bilal Akgül,Yıldırım Emen,Metin Develi, Av.Tamer Çetin,

 İlçe yönetim kurulu üyeleri,Ali Kulil,Mahmut Şengül,Yunus Gülmek,Hasan Memiş,Erdoğan Durmaz,Ahmet Kaya,İsmail Karaoğlu,Fevzi Volkan Çankaya, Kadın kolları başkanı Fatma Balcı,ve Merkezefendi mahalle muhtarı Necdet Baykan,

Haberin DH Video görüntüsü yayına hazırlanıyor 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34