banner32

CHP Zeytinburnu tek yürek oldu

CHP Zeytinburnu ilçe üyeleri bugün öğretmenevinde sandık başına gitti. İlçe örgütünün desteklediği Mimar Mustafa Fazlıoğlu en yakın rakibine iki misli fark atarak sandıkta birinci olarak çıkmasını başardı.

CHP Zeytinburnu tek yürek oldu
Daha önce CHP Zeytinburnu ilçe başkanlığı da yapan mimar Mustafa Fazlıoğlu sosyal demokrat çizgisinde vermediği ödün ile tanınıyor. 3.Dönem Zeytinburnu Belediye başkanı Dr.Adil Emecan’ın destek verdiği mimar Mustafa Fazlıoğlu aldığı oydan  memnun olduğunu açıkladı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Mimar Mustafa Fazlıoğlu aday adayı olduğu günden beri kendisine destek veren İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv.nin kendisine verdiği desteğe teşekkür etti.

Fazlıoğlu bundan sonraki süreçte basın ile,STKlar ile ve kanaat önderleri ile yakın çalışacaklarını ve halkın iktidarını Zeytinburnu’nda kuracaklarını söyledi.

Fazlıoğlu diğer 3 tane aday adayı arkadaşımız ile daha önce yaptığımız görüşmelerde kim üyenin oyunu alırsa onun etrafında birleşeceğimize söz vermiştik. Bugün üyelerimiz sandıkta bizimle seçime girmek istediklerini ifade ettiklerinden dolayı çok değerli aday adayı arkadaşlarımız ile omuz omuza partimizi Zeytinburnu’nda iktidar yapmak için çalışacağız dedi. Bu ön seçimde kazanan ve kaybeden aday adayı yok. Ama Zeytinburnu halkı CHP iktidarında kazanacak dedi.

Seçim sonucunda adayların aldığı oy dağılımı şu şekilde oldu;

1-Mimar Mustafa Fazlıoğlu  :  2.145   Oy

2-Av.Metin Tarhan               :     923   Oy

3-Hasan Ali Hayıroğlu         :     103   Oy

4-Salih Zeki Durmuşoğlu    :       90   Oy

CHP Zeytinburnu aday adayları çok güzel bir şekilde kendilerini halka anlatacakları kampanyalar yaptı. Her birisi başkan olması halinde uygulayacağı projeleri ile başkan olarak seçilecek olan kişinin kendi görüşlerinden de yararlanmalarının önünü açtıklarından dolayı verdikleri emekler ve yaptıkları çalışmaları ile ilçeye katkı yaptılar.

İstanbul Times ailesi olarak hepsine bundan sonraki siyasi çalışmalarından başarılar dileriz.

Kaynak: İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34