banner32

Mehmet Nezir İlgörmüş’ten Muhteşem Gece

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi aday adayı iş adamı Mehmet Nezir İlgörmüş, Bitlis-Muş –Sason derneğinin desteğinde hemşehrileri, kalabalık topluluk ile Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde bir araya geldi.

Mehmet Nezir İlgörmüş’ten Muhteşem Gece
Hemşehrileri İlgörmüş’ü yalnız bırakmadı

Bitlis–Muş-Sason Dernek başkanı Abdülhamit Aksu yaptığı selamlama konuşmasında" Mehmet Nezir İlgörmüş’e dernek olarak destek verdiklerini ifade ederek kardeşimiz arkadaşımız Mehmet Nezir İlgörmüş çevresine faydalı ve yararlı bir insandır.Biz kendisinin arkasındayız ve Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum" dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Aksu konuşmasının devamında, biz bölge olarak terörden çok şey yaşadık. Öyle olaylara şahit olduk ki bir kardeş dağda diğeri askerde .Barış süreci ile elini taşın altına koyup 25-30 yıldır kanayan bir yarayı durduran herkese çok teşekkür ederim. Rabbim bu insanların önünü ve arkasını aydınlık etsin dedi. Kürtçede ,Türkçe de bizim. Bugün burada hem Türkçe hem de Kürtçe şarkılar dinledik. Bunda yıllar önce bırakan herhangi bir devlet kurumunda evimizde bile Kürtçe bir şarkı dinlerken bile her an jandarma baskını ile karşı karşıya idik. Bugün devlet kanalı olan TRT 6 ile her türlü Kürtçe programı diniyoruz.Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

İlgörmüş “Burada Gövde gösterisi yapmıyorum sizinle hasbihal ediyorum dedi”

Mehmet Nezir İlgörmüş yaptığı kısa ve etkili konuşması ile salondakilerin kendisini ayakta alkışlamalarını sağladı. İlgörmüş konuşmasında burada bir araya gelmelerinin nedeni kesinlikle bir gövde gösterisi olmadığını belirtti.

Amacım akrabalarım,arkadaşlarım ve dostlarım ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunmak. Bunu yaparken de yöre sanatçılarımızdan türkü ve şarklılar dinlemek istedik.Buraya uzaktan ve yakından gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim.

Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın aramızda olacaktı fakat rahatsızlığı sebebiyle belediye başkanı aramıza teşrif edemedi. Kendisine acil şifalar diliyorum. Ak Parti ilçe başkanımız Sayın Bahattin Ünver’de İstanbul dışında olduğu için toplantımıza katılamadı. Her iki başkanımız ile de telefonla konuştum tüm hazirun’a selamları var dedi.

Mehmet Nezir İlgörmüş sözlerini şu şekilde tamamladı,bugün burada Türkçe ve Kürtçe şarkılar dinledik. Ben kendi isteğim ile  belediye meclis üyesi aday adayı olmadım. Bize aday olup seçilmek nasip olur mu olmaz mı onu bilemiyorum. Ama ister aday olayım isterse olmayayım elimden geldiği kadar arkadaşlarım,dostlarım ve hemşehrilerimin acı ve tatlı günlerinde yanlarında olacağımın sözünü veriyorum dedi.

Eski Bitlis Dernekler Federasyonu başkanı Kerem Koçyiğit ‘de yaptığı konuşma da şunları söyledi ”Öncelikle bizi burada bir araya getiren Rabbime sonsuz kereler hamd ve sena ederim. Bu buluşmamıza vesile olan genç iş adamı ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi aday adayı kardeşim Mehmet Nezir İlgörmüş’e başarılar dilerim. İnşallah bu süreçte Allah kendisi için hayırlı olanı verir.  Barış süreci ile evlere ateş düşmesini engelleyen Başbakan Recep  Tayyip Erdoğan ve ekibine sonsuz kereler teşekkür ederim. Bazıları bu barış sürecinin kıymetini bilemeyebilir ama sayısız acılar yaşamış bir kentin evladı olarak ben bu acıları çok ama çok yaşadım. Bitlisliler olarak birlik beraberlik ve kardeşlik içinde siyasete ve ticarette olmamız gereken yerlerde olacağız diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Avcılar Muşlular Derneği Başkanı Şahin Gültekin,İstanbul Esenyurt Muşlular Derneği Başkanı Cüneyt Kesgeç,İstanbul Ataşehir Muşlular Derneği Başkanı Mehmet Şahdursun,İstanbul Fatih Muşlular Derneği Başkanı Fikret Oğur,İstanbul Muşlular Vakıf Başkanı Bayram Yıldırım, İstanbul Kağıthane Bitlisliler Derneği Başkanı Cüneyt Aslantaş, Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Selim Korkmaz başta olmak üzere çok sayıda iş adamı ve siyasetçi İlgörmüşü aday adayı tanıtım toplantısında yalnız bırakmadı. Kazlıçeşme Kültür Merkezine gelen onlarca çelenk ile fuaye salonu adeta bir botanik bahçesi gibi oldu.

Zeytinburnu Belediye Kazlıçeşme Kültür merkezini hınca hıç dolduran yüzlerce hemşehrisi Mehmet Nezir İlgörmüş’e Başarlar dileyerek sonuna kadar yanındayız dedi.

İstanbul Times Tv den Elif Günay bir çok kişiden görüşler alarak çok güzel bir program hazırladı.

Haberin görüntülerini izlemek için www.istanbultimes.tv yi tıklayın.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
HASAN ÇELİK
HASAN ÇELİK - 10 yıl Önce

BİZ KENDİSİNİ BAŞARILI BULUP TAKTİR ETTİYİMİZ SAYIN M.NEZİR İLGÖRMÜŞÜ SEÇTİK GECESİNDE BULUNDUK BİTLİS SASON MUŞLULAR OLARAK SAYIN İLÇE BAŞKANIMIZ BAHATTİN ÜNVER SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MURAT AYDIN VE İLÇE TEŞKİLATI HİÇBİRİ KATILMADI BİZDE HALK ÖLARAK BUNDAN SONRA SAYIN M.NEZİR İLGÖRMÜŞ AK PARTİDE OLMAZSA BİZİMDE YANLARINDA OLMAYACAGIMIZI AYNEN İFADE EDİYORUZ BU İLÇE BAŞKANIMIZ SAYIN BAHATTİN ÜNVER VE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MURAT AYDIN HİÇ YAKIŞMADI UNUTMAYIN HALK YOKSA SİZDE YOKSUNUZ

çafer kardeş
çafer kardeş - 10 yıl Önce

kalbimizin başkanısın senin gibi adam adama ihtiyaçımız var

sorgusuz
sorgusuz - 10 yıl Önce

beledye başkanlığı.ilçe başkanliğı vb. makamlar ancak ve ancak halkındır.halk istemediği sürece kimse o makama erişemez.kimsenin tapulu malı değildir şu an o makamda olanlar o makama güvenmesinler.syın m.nezir ilgörmüş kardeşimizi sonuna kadar destekliyoruz sonuna kadar arkasındayız hemde 3000 oyla.hazırladığı gece süperdi.ama murat aydın ve bahattin ünverin teşrif etmemeleri onlar için hiç güzel olmadı.....ve yakışmadı..

emre
emre - 10 yıl Önce

syn m.nezir ilgörmüşü teprik ediyor ve başarıların devamını diliyoruz.hemşşerileri olarak.doğu ve güneydoğu fark etmeden sonuna kadar yanındayız.

ömer başkan
ömer başkan - 10 yıl Önce

başkan nezirin sonuna kadar destekçisiyiz...o nereye derse biz 3000 oyla oraya diyecez...

Çafer kardeş
Çafer kardeş - 10 yıl Önce

Başkan her şeyimizle seninleyiz

asim
asim - 10 yıl Önce

halklan geldiniz halklan gideceksiniz bence hadinizi bilin

Kenan Kılıçaslan
Kenan Kılıçaslan - 10 yıl Önce

Seni çok seviyoruz başkan sen her zaman bu milletin önderisin her zaman seninleyiz gönüllerin başkanısın


SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34