banner32

Kaymakam Seçilmiş iade-i ziyarette bulundu

Üç ay önce Zeytinburnu'na atanan Kaymakam Ufuk Seçilmiş İstanbul Times Ailesinin bir süre önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunmasından sonra gazete ve televizyonumuzun kurucusu Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'i ve Ekibini gazetemizin merkezinde ziyaret ederek ilçe ile alakalı fikir alış verişinde bulundu.

Kaymakam Seçilmiş iade-i ziyarette bulundu
Seçilmiş :Hoş Sohbet bir kaymakam
Zeytinburnu kaymakamı Ufuk Seçilmiş kısa bir süre önce İstanbul Times Gazetesi ve İstanbu Times Tv den kalabalık bir ekip olarak yapmış olduğumuz ziyaretten sonra Madia Gurubumuzun başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ve Ekibini genel merkezimizde ziyarete ederek ilçe ile alakalı fikir alışverişinde bulundu.
İstanbul Times Haber Merkezi 

Ufuk Seçilmiş "iade-i ziyaret yapmak için sizdeyiz" dedi
Zeytinburnu'na atandığı için hayırlı olsun ziyaretinden giden kişi ve kurumlara bir iade-i ziyaret programı yapan kaymakam seçilmiş bu kapsamdan İstanbul TimesGazetesi, www.istanbultimes.com.tr, İstanbultimes.Tv, İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA), Zeytinburnu Times Gazetesi, www.zeytinburnutimes.com.  Başakşehir Times Gazetesi, www.basaksehirtimes.com www.bagcilartimes.com  haber portallarnın bulunduğu ÇETİNER MEDIA GROUP' yönetim kurku başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'i ve Ekibini ziyaret ederek başarı dileklerini sundu.

Seçilmiş Gündem'in konuğu 

Seçilmiş Hüseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programına da katılarak kısa bir konuşma yaptı. Çetiner son aylarda üzerinde ciddi emek harcadığı Zeytinburnu'nun tarihi ve kültürel mekanlarının turizme kazandırılması adına yaptığı çalımalar hakkında Kaymakam Ufuk Seçilmiş'e de bilgi vererek ABD. George Washington'un piposunda her yıl milyonlarca dolar gelir elde ederken bizim Zeytinburnu olarak bir çok tarihi mekanımız ABD.nin kuruluşundan 313 yıl daha eski olduğu halde biz bunların hiç birisini turizme kazandıramayacak kadar boş insnalar değiliz diyerek kaymakıamdan destek istedi.

Bizlerde İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Ekibi olarak ziyaretimize gelen Kaymakam Ufuk Seçilmiş'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34