banner32

Engelleri Kaldırın, Engellileri Hatırlayın

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Zeytinburnu'nda eğlence ile kutlandı. Engelli gençler müzik ile coştu eğlendi.

 Rumelilerin ve Zeytinburnu halkının sevilen sanatçısı Salih Can ve oğlu Osman Can "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" için konser düzenledi. Organize edilen "Engelliler ve Aileleri ile El Ele konserinde" 20'ye yakın Sanatçı sahne aldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay

Sunuculuğunu Mehmet Alpay'ın yaptığı konserde Salih Can, "Çok zorluklarla buraya gelen özel gençler ve ailelerine iyi eğlenceler diliyorum. Aynı zamanda bizi yalnız bırakmaya tüm dostlerımıza teşekkür ederim" dedi. Bu organizasyona emeği geçen İş adamı Ahmet Çelik," herzaman onların yanındayız" diye ekledi. Kısa konuşmaların ardından, sanatçlar sırayla sahne aldılar.

Zeytinburnu Ak Parti İlçe Yönetim Kurulundan Semira Diril organizasyonu düzenleyen Salih Can'a çiçek takdim etti. Salih Bey bu çiçeği, Isos Ampute Takımı'nın yönetiminde bulunan Elif Kalaycıoğlu'na takdim etti.

Konserde Ayhan Şahenk Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Murat Züngör başta olmak üzere 4 kişiye daha sandalye dağıtımı yapıldı.

Okul Müdiresi Dilek Güler ve annesi ile katılan öğrenci sandalyesini Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polattan aldı. Sandalyesine kavuşan her gencimizin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'in de katıldığı konser akşama kadar sürdü. Eğlence'ye katılanlar engellilerimizle birlikte ıyuna eşlik ettiler.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu ve Avrasya Hospital Çelenk gönderdi.

Katılımcılar;

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ,İş Adamı Ahmet Çelik, İSÖS Başkanı Kenan Özdoğru,
İSÖS Yönetim İler Sorumlusu Elif Kalaycıoğlu, Ak parti Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanı Semira Diril
AK Parti Zeytinburnu Kadın Kolları ,CHP Zeytinburnu İlçe Yönetimi,Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Y. Kemal Hayırlıoğlu ve İlçe Yönetimi,Ayhan Şahenk Ortaokul Okul Müdiresi Dilek Güler
Zühtü Kurtulmuş Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Ferhan Fidan,Celalettin Gözüsulu İlköğretim Okulu Öğretmenleri,Beş Telsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat
İSÖS gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz,İstanbul Times Gazete-Tv İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner ve ekibi'de engellileri yalnız bırakmadı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34