banner32

Sarıgül; Çare ben değil önce ALLAH sonra CHP

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkana dayı olması beklenen Şişli Belediye başkanı ilk gayri resmi seçim çalışmasını Zeytinburnu’nda başlattı.

 Sarıgül önemli açıklamalar yaptı

Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül  CHP genel merkezine bir kaç gün sonra aday adaylığı için başvurusunu yapacağını ifade ederek  30 Mart 2014 tarihi saat 19.30’a kadar ayakta duracak kadar uyku uyumak bana yeter dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

Binlerce kişiye hitap etti

Mustafa Sarıgül konuşma yaparken bazı gençlerin Dr.Mimar Kadir  Topbaş hakkında slogan antları karşısında biz seçim kampanyamızda  kesinlikle rakibimizi kötülemeyeceğiz. Halkımıza projelerimizi anlatacağız  diyerek gençlerin kötü tezahürat yapmalarını engelledi.

Dostça rekabet edeceğiz

Asılan afişllerde ve atılan sloganlarda  dostça rekabet sloganları dikket çekti. Sarıgülü’ün profesyonel ekibinde yer alan gençlerin önceden hazırlandıkları belli olan slogan atma ve Sarıgül ile okestra uyumu gibi çalışmaları gözlerden kaçmadı.

İBB önünde bana Muhtar Sarıgül dediler ama bir yetkili müdahale etmedi serzenişi

Mustafa Sarıgül konuşmasında kısa bir süre önce İBB önünde yetkililerin de olduğu bir ortamda bazı gençlerin kendisini kavganın içine çekmeye çalışmalarına pirim vermeyeceğini söyledi.

Muhtar Sarıgül sloganları atmaları karşısında gönlüm isterdi ki  yetkiler yapılanın hoş olmadığını ifade ederek gençleri  sutsusun ama öyle bir şey yapmadılar. Ben seçimi muhtarlarla kazanacağım.Ben halkın başkanı muhtarlarda benim başkanım olacak.Onların başımın üstünde yeri var. Muhtarsız demokrasi olmaz diyen Sarıgül Muhtarlara da  seçim meydanında selam göndermeyi ihmal etmedi.

CHP iktidarında Hakkın ve Halkın  istediği olacak

Konuşmasında sık sık Hak ve Halk vurgusu yapan Mustafa Sarıgül  Ak Parti için “AKP” dememesi de Sarıgül her partiliye hitap edecek bir konuşma yapıyor dedirtti. Ak Parti,Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ,DSP,DP.DYP BDP seçmenine seslenerek hepiniz değişime omuz verin.Yirmi yıl bu iktidara yeter dedi.

30 Mart 2014 Saat 20.30 da Taksim meydanında başarımızı kutlayacağız dedi

Bu günden başlamak kaydı ile girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayana  kadar çalışmak zorunda olduklarını ifade eden Sarıgül halk bizi bekliyor yeter ki biz onlara dokunarak siyaset yapalım dedi.

İkindi ezanı okununca konuşmayı kesti 

İnançlı kesimin oylarını almadan yerel de ve genelde iktidar olamayacağını bilen Mustafa Sarıgül’în sık sık Allah ve dini motifleri ağırlıklı olan bir konuşma yapması izleyenleri memnun etti. Konuşma yaparken ikindi ezanının okunması ile konuşmasına ara. Veren Sarıgüğl bu davranışı ile de inançlı kesimi memnun etti.

Yerel Basın'a özel vurgu 

İstanbul'ûn sorunlarına hakim olmak için mutlaka yerel basından yararlanılması gerektiğini vurguılayan Mustafa Sarıgül yaptığımız seçim çalışmalarında yerel basın ile de ciddi bir şekilde çalışacağız dedi. Kendisini takip eden İstanbul Times Gazetesi, Zeytinburnu Times Gazetesi ve WEB tv olarak yayın yapan İstanbul Times Tv yetkililerine daha öncede Yerel basın'ı çok önemsediğini ifade eden Saruıgül'ün bu davranışı camiamızı çok memnun etti. Bu düşüncesini hayata geçirirmi geçirmez mi şu an net olarak bilemiyoruz ama kalabalık bir topluluğun önünde yerel basın'a sahip çıkması anlamlı bulundu.

Münih Belediye başkanı Ude ‘den Sarıgül’e tam destek

Almanya Münih belediye başkanı Christian Ude ‘de otobüsün üstüne çıkararak  Mustafa  Sarıgül’e kısa bir destek konuşması yaptı. Sarıgül kalabalık ile birlikte hazırlattıkları seçim şarkılarını okuyarak açık hava toplantısına son verdi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34