banner32

Emniyet Müdürü Tapkan'dan Ampute Futbola Destek

Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan Engelliler Haftasında oyanan, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS)'un -Antalya Bedensel Engellileri 1-0 yendiği ampute futbol maçını izledi.

Emniyet Müdürü Tapkan'dan Ampute Futbola Destek
Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda oyanan maçı buz gibi havaya rağmen izlemeye gelenler arasında Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan'ın yanı sıra, Alo Afiş Sevgi Grubu ve İstanbul Özürlülerspor Gönüllüleri Topluluğu Üyesi( İSÖS) İstanbul Özürlülerspor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru ve eşi,Başkan Yardımcısı Ahmet Çelik, Topkapı Spor Kulübü Başkanı Necdet Bakır,YILDIZ KARO Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Baş,İSÖS Genel Sekreteri Ali Kalkmaz,Kulüp Müdürü Nail Karabulut, Zeytinburnu -Merkez Telekom'un Kurucusu Salih Zeki Durmuşoğlu,ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz ve eşi,Caner Çelik, Sevgi İzci,Seviye Aşır ve kalabalık bir izleyici topluluğu izledi.

Maça hızlı başlayan İstanbul Özürlülerspor,Serkan'ın gölüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
İkinci yarı da üstün oynayan takım yine ev sahibi olmasına rağmen başka gol atamadı,fakat 6'da 6 yaparak yenilmezlik ünvanını korudu.

Futbolculara köfte-piyaz Çelik 'ten
İstanbul Özürlülerspor Yönetim Kuruluna yeni seçilen iş adamı Ahmet Çelik maçtan sonra futbolcu,yönetici ve misafirlere Zeytinburnulu Köftecim (KEMİK ALİ)'de köfte-piyazlı ve kuru fasülyeli bir yemek verdi.
İsös bu hafta Konya'da deplasmanda Konya-Bedensel Eng. ile karşılaşacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34