banner32

Durmuşoğlu; Partimin emrindeyim

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı İktisatçı İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu bugün ilçe binasında yaptığı basın toplantısında partimiz geçen hafta sonu yaptığı ön seçim ile güzel bir çalışmaya imza attı.

Durmuşoğlu; Partimin emrindeyim
İşte Durmuşoğlu'nun yaptığı basın açıklamasının özeti ;

Sayın başkan,değerli partili arkadaşlarım,1 Aralkık 2013 Pazar günü CHP Zeytinburnu Belediye başkan adayının tespiti için yalpan üye ön temayül yoklaması sonuçları itibari ile  Sayın Mustafa Fazlıoğlu açık oy farkı ile 1.seçilmiştir. Sonuçların partimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.  

Değerli basın mensupları değerli  partili arkadaşlarım,partimizin belediye başkanı atamak genel merkezimizin yetkisinde olup,atam gerçekleştiği an ve andan itibaren  partimizi destekleyip iktidara taşımak hepimizin görevidir.

Sevgili arkadaşlar,değerli partili arkadaşlarım,Cunhuriyet Halk Partisinin Zeytinburnu gençlik kolu başkanlığının 1980 öncesi Rahmetli Ecevit döneminde yapmış partili arkadaşınız olarak , bizim gençlik kolu kültürümüz seçilene sahip çıkmak,partiye sahip çıkmak ve partiyi iktidara taşımak üzere her beraber elim<iden geleni yapacağız…

Basın mensuplarının sorularına samimi bir şekilde cevap veren Salih Zeki Durmuşoğlu’ toplantı sonunda ilçe başkanı Metin Doğan bir demek çiçek ile teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34