banner32

Aslı Arnak Ak Parti’de Hizmet’e talip

31 Mart 2019 Yerel yönetim seçimlerine hızla yaklaştığımız bir süreçte Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyeliğine yoğun bir başvuru süreci yaşanıyor. Rumeli asıllı ev hanımı ve Vezneciler Şehidi Polis memuru Kadir Cihan Karagözlü’nün kuzeni Aslı Arnak’ta başvurusunu yaparak hizmet için bende varım dedi.

Aslı Arnak Ak Parti’de Hizmet’e talip
Rumelilileri en iyi şekilde temsil etmeye aday

Rumeli asıllı ve uzun senelerden beri Zeytinburnu ilçesinde ikamet eden Aslı Arnak Ak Parti meclis üyesi sıfatı ile ilçesine hizmet etmek istediğini vurguladı.

Aslı Arnak ‘ın kısa bir özgeçmiş

1977 İstanbul doğumlu olan Aslı Arnak, aslen Rumeliden göçmüş bir ailenin kızı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Arnak ' ın geçen yıllarda Şehzadebaşı patlamasında şehit olan Kadir Cihan Karazgözlü'nün kuzeni olması nedeni ile ilçe halkı nezdinde tanınıyor..

Kuzeninin şehadet nedeni ile ailece çok zor günler yaşadıklarını belirten Arnak ''Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile  Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun desteğini hiç unutmayacağız” dedi.  

Kuzenim Şehit polis memuru Kadir Cihan Karagözlü başta olmak üzere Zeytinburnu ilçesinde şehit ve şehit yakınları için samimi ve içten çalışmalar yapmak istediğini ifade eden Aslı Arnak aday olur seçilirse bir çok şehit yakının duygularına tercüman olacağını ifade etti.

Geleceğim Zeytinburnu Platformu’nun üzerinde durduğu tarihi mekanlara sahip çıkmak için azimliyim

Arnak şöyle dedi: “Zeytinburnu ilçemizdeki tarihi mekanların yerli ve yabancı insanlara tanıtılması için Geleceğim Zeytinburnu Platformu başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ve arkadaşlarının yaptığı tanıtım filimleri ve haberleri çok önemsiyorum.

İşte aday olur seçilirsem bu konularda emek sarf etmek isterim şeklinde konuştu. Zeytinburnu din turizmi açısında çok uygun bir yer hep beraber bu potansiyelimizi herkese duyurarak başaracağız diyen Arnak hakkında hayırlısını diledi.

Arnak son olarak şunları söyledi “Ailece 50 yıldır ekmeğini yediğimiz havasını soluduğumuz Zeytinburnu'na hizmet benim için bir onurdur.

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi olduğum takdirde bu hizmeti kendime verilmiş bir görev olarak kabul edeceğim ve milletime hizmet edeceğim' şeklinde konuştu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir al
Kadir al - 5 yıl Önce

Ablam allah yar ve yardımcın olsun kazandansın inşallah

Bahar Hayiroglu
Bahar Hayiroglu - 5 yıl Önce

Aslı canim Rabbim yar ve yardimcin olsun kazanacaksin hayirlisiyla...

Karagözlü ailesi
Karagözlü ailesi - 5 yıl Önce

Zafer inananlarındır kazanacaksın inşallah biz karagözlü ailesi olarak yanındayız...

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34