banner32

Kaymakam’dan İade-i ziyaret turları başladı

Zeytinburnu ilçesine atandığı zaman bir çok sivil toplum kuruluşunu hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Zeytinburnu kaymakamı Mehmet Makas iade-i ziyaret turlarına başladı.

Kaymakam’dan İade-i ziyaret turları başladı
 Zeytinburnu Tüm Malatyalılar derneğinde bulunan herkes ile hasbihal etti

Toplumun her kesimi samimi ve güzel bir iletişim kuran kaymakam Mehmet Makas Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek yönetimi ve üyeleri ile teker teker tanıştı. Ne iş yaptıklarını sordu ve işleri hakkında sohbet eden kaymakam Malatyalılardan tam not aldı.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya yaptığı konuşmada kaymakamımız sayın Mehmet Makas ilçemize atandığı zaman en erken hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek olmuştuk. Sağ olsunlar kendileri de kabulleri bitirdikten sonra hem iade-i ziyarette bulunmak hem de Zeytinburnu sivil toplum kuruşlularını yerinde ziyaret etmek adına derneğimizde yönetimimiz ve üyelerimiz ile bir araya gelmesi bizi memnun etmiştir. Kendisine teşekkür ederim ederim dedi.

Kaymakam Mehmet Makas’ta yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Artık devlet idarecilerinin eskisi gibi 8 de işime gelir akşam beşte giderim mantığı yok. Cumhurbaşkanımızın mülki idare amirlerine talimatı gereği her zaman halkımızın içindeyiz.

Zaten olması gereken de budur. İdareci yönettiği halkı tanıyamazsa orada sağlıklı bir yönetim anlayışından bahsetmek mümkün  değildir. Ceberut  yönetim anlayışı artık tarihe karışmıştır.

Halkımız da yönetim saç ayağına dahil ettiğiniz zaman işler daha kolay oluyor.

Biz de iki gündür Zeytinburnu ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek  ilçe sakinlerimiz ile daha yakından tanışarak ilçemize en güzel hizmeti vermenin gayretindeyiz dedi.

Bir saat süren tanışma ve istişare toplantısı hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34