banner32

Alim Özdemir Meclis üyesi aday adayı oldu

Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yüksek İstişare kurulu üyeliği yanında bir çok sivil toplum kuruluşunda görevleri olan Ali Özdemir 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Ak Parti Zeytinburnu listelerinde meclis üyesi olabilmek için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Alim Özdemir Meclis üyesi aday adayı oldu
 İşte Alim Özdemir’in Özgeçmişi 

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 01.05.1984 tarihinde doğdum. Beş çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğuyum. İlkokul ve ortaokul öğretimimi Mustafa Kemal İlk öğretim okulun da, Lise Eğitimimi Yağlıdere lisesi Fen Bilimleri bölümünde aldım. Lisans eğitimimi RECEP TAYYİP ERDOĞAN üniversitesinde Muhasebe ve Vergi uygulamaları bölümünden aldım.

Sonrasında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldum. Hali hazırda Bankacılık ve Sigortacılık bölümü ikinci sınıfta okumaktayım. Vatani görevimi İZMİR Foça da Denizci olarak 2004/2005 yıllarında yaptım.

Sigorta Aracılık faaliyeti yürüten bir firmada yönetici olarak görevimi ifa etmekteyim. On yıldır bu sektörün içindeyim .,

Ayrıca TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) da Saha Komiserliği de yapmaktayım. Çeşitli STK’ larda farklı görevler aldım. Yağlıdere Derneğinde Genel Sekreterlik görevini halen yürütmekteyim.

Mesleğimizle ilgili olan Derneğimizin AVSAD (Avrasya Sigortacılar Derneği )Zeytinburnu ilçe temsilciliği görevinde bulundum. Evli ve bir kız çocuk babasıyım.

Hayat boyu öğrenmenin bitmediğini bildiğim için kitap okumayı ,gezmeyi ,araştırmalar yapmayı, insanlarla iç içe olmayı çok seven bir kişiliğe sahibimdir. Rabbimizin bize bahşettiği bu doğal güzelliklerin arasında , dünyadaki nizam ihtişamın varlığını idrak ederekten biz insanlarında bunun karşılığında hiç olmazsa, yaratılanların en şereflisi insanlığa faydalı hizmet etmeyi kendime şiar edinmiş bulunmaktayım.

Kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde görev aldığım, Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum ,ülkemizin her anlamda yükselen performansına ,Vizyon ve hedefleri doğrultusunda AK PARTİ ‘mize ,doyduğum ve yaşadığım İlçeme elimden gelen en kaliteli hizmetleri sunmak istiyorum.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34