banner32

Kazlıçeşme Mahallesinin 40 yıllık sorunu çözüldü

Sağlık alanı ilan edilen Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Cehbi Camisi etrafındaki hak sahipleri 40 senedir yaşadıkları sorunun çözülmesine sevindi.

Kazlıçeşme Mahallesinin 40 yıllık sorunu çözüldü
Ak Parti sorunun çözümü için çok çaba sarf etti 

Evleri ve işyerleri olan bir çok hak sahibi hiç bir tasarrufta bulunamıyordu.  Zeytinburnu Belediyesi'nin Maltepe Mahallesinde sağlık bakanlığına tahsis ettiği 2.500 Metre karelik arsa karşılığı şerhleri kaldıran Sağlık bakanlığı hak sahiplerinin nefes almasını sağladı.  

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 


Hak sahipleri imar barışına başvurup sorunlarını hal edecek  

Sağlık Bakanlığı ile olan sorunlarına çözüm bulan hak sahipleri bu seferde İmar barışına baş vururup yasal olmayan durumlarını yasal hale getirecekler. 

İmar affından faydalanmak için ay sonuna kadar müracaat etmeleri gerekiyor.Mevcut yapılarına ruhsat verilecek.Yeniden yıkıp yapmak isteyenlerin metre karesi düşecek. Şu an bölgede 4 kat için imar var. Ancak imar afına başvurup yasal hale getiren mevcut 5  veya 6 katlı binalar da olduğu halde kalacakğı ifade edildi.

Vatandaşlarlardan teşekkür  

Sorunun çözüme kavuştuğunun müjdesini, Ak Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat ,ZeytinburnuBelediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta,Ak Parti İstanbul ,il Yönetim kuruklu üyesi Sümeyye Esenyel, Zeytinburnu Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç, Kazlıçeşme Mahalle Muhtarı Tülin Gözetir ve Ak Parti Kazlıçeşme Mahalle Başkanı Şeyhmus Uygur Hacı Vehbi Camisi dernek salonunda yapılan toplantıda sorunun çözüldüğü müjdesini  hak sahiplerine verdi. Müjdeli haberi alan tapu sahipleri yakınlarını arayarak haber vermemeleri gözden kaçmadı

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34