banner32

Avrasya Hastanesinden 20.Yıla Muhteşem Tören

Avrasya Hastanesi 20. yılını ‘Sağlığa Yön Veren’ ve ‘Emeği Geçen’ kişi ve kurumlara plaket takdim ederek kutladı. İmza attığı yenilik ve yatırımlarla sağlık sektörünün öncü kuruluşları içinde yer alan Avrasya Hastanesi, 20 yıldır sürdürdüğü sağlık yolculuğunu özel bir davetle kutladı.

Avrasya Hastanesinden 20.Yıla Muhteşem Tören
29 Haziran Cumartesi günü, Hilton İstanbul Bakırköy’de gerçekleşen organizasyonda tıp tarihine katkıda bulunan önemli bilim insanları için  ‘Sağlığa Yön Verenler’ ve kuruluştan bu yana destek verenler için ‘Emeği Geçenler’ ödül töreni düzenlendi.

Tanıtım filmi 20 yılı en güzel şekilde özetledi 

Hastanenin 20 yıllık serüveninin anlatıldığı tanıtım filmi ile başlayan organizasyon, sonrasında gerçekleşen protokol konuşmaları devam etti. Keyifli anların yaşandığı gecenin moderatörlüğünü Oyuncu, Sunucu Çiğdem Tunç ve Sunucu Şenol İpek üstlendi.

“20 yıldır aynı ilke ve inançla devam ediyoruz”

20 yıl önce Zeytinburnu ilçesinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu tarafından kurularak ilk ruhsatlı Onkoloji birimini açan Avrasya Hastanesi, tam teşekküllü özel hastaneler içinde yer alıyor.

İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutma misyonunu kendine rehber kabul eden Avrasya Hastanesi, uzman doktorları, modernize edilmiş sistemleri ve ekipmanlarıyla 20 yıldır sağlık alanındaki hizmet ve çalışmalarına devam etmektedir. 

Op.Dr.Hüseyin Urlu katılımcılara teşekkür etti

Köklü geçmişi ve vizyoner yapısıyla farklı bir noktada konumlandıklarını, 20 yıldır aynı ilke ve inançla devam ettiklerini söyleyen Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu; Öncelikle 20 yılımızı doldurmanın mutluluk ve gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. 

Biz Avrasya Hastanesi olarak başladığımız günden itibaren sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimsedik. 

En büyük amacımız ‘Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir” ilkesini sürdürerek bir şifa kapısı haline gelmekti. 

Güven ile inşa ettiğimiz güçlü bağlar, yüksek hizmet kalitemiz ve 20 yıla sığdırdıklarımızla bunu başardığımıza inanıyorum. Bu noktada, öncelikli gayemiz elde ettiğimiz başarıyı sürdürülebilir ve istikrarlı kılmaktadır” dedi.

‘Sağlığa Yön Verenler’ onuruna tören düzenlendi

20 yıl kutlamaları kapsamında büyük bir organizasyon hazırlanan Avrasya Hastanesi, yaptıkları katkılarla tıp bilim tarihinde önemli bir yer edinen kişilere ödül verdi. 

Ödül alan kurum ve kişiler şu şekilde belirlendi : Prof. Dr. Aziz Sancar, İstanbul Tıp Fakültesi adına Prof. Dr.
Dekan Bahaüddin Çolakoğlu, Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal varisleri adına Torunu Turgut Özal, T.C Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Verimlilik Kalite ve Akredistasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Cevdet Erdöl başta olmak üzere kurum içinde de bir çok hekime plaket takdim edildi.

Op.Dr.Urlu Söz konusu insan ve sağlık olunca bizim için diğer her şey detay oluyor 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hüseyin Urlu, gece gündüz yürütülen çalışmalarla sağlık alanında çığır açan her gelişmeyi çok değerli bulduklarını vurguladı. Sözlerine şu şekilde devam eden Urlu; “Söz konusu insan sağlığı olduğunda, her saniyenin bir önemi, verilen her kararın bir dönüşü ve atılan her adımın bir sonucu olur. Her çalışma büyük bir özveri gerektirir. 

Çünkü doktorluk, başkalarına hayat olmak için, kendi hayatından fedakarlık etmektir. Bazen uzun zaman boyunca güneşin doğuşuna tanıklık edememek, en özel zamanlarda ailesinin ve sevdiklerinin yanında olamamaktır. 

Bir doktorun evi, kimi zaman hastane kimi zamansa laboratuvardır. Gün gelir hastaları ailesi olur, gün gelir hastalarının en özel günlerinde yanlarında yer alır. 

Biz Avrasya Hastanesi olarak, imza attıklarıyla, yenilikleriyle, çalışmalarıyla tarihe geçip gururlandıran, hayat inşa eden bilim insanlarımız ve kurumlarımızı büyük bir teşekkürü borç biliyoruz. 

20. yıl kutlamalarımız vesilesiyle Sağlığa Yön Veren bilim insanlarına ve kurumlara ödüllerimizi sunduk.” dedi.
Kıdem ve destek ödülleri verildi

Düzenlenen 20.yıl kutlamaları kapsamında ‘Sağlığa Yön Verenler’ temasının yanı sıra kuruluştan bugüne destekleriyle Avrasya Hastanesi’nin yanında yer alan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi takdim edildi. 

Aynı zamanda 20 yıllık yolculukta Avrasya Hastanesi’yle beraber hareket eden kişilere 5, 10, 15 ve 20. yıl Kıdem
Ödülleri verildi. Avrasya Hastanesine katkıda bulunan ve emeği geçenler kapsamında; Zeytinburnu Belediyesi

Adına Belediye Başkanı Av. Ömer Arısoy'a vekaleten meclis üyesi Muhammed Kaynar,Zeytinburnu 3.Dönem Belediye başkanı Dr. Adil Emecan, Beykoz Belediye Başkanı, Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Murat Aydın, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Zeytinburnu İş Adamları Derneği Eski Başkanı Remzi Yılmaz ve Onkoloji Bölüm Başkanı Merhum Prof. Dr. Gökhan Töre adına oğluna,  Sema Ünal ve Merhum Vahap Ocakoğlu adına eşine ödülleri takdim edildi.

Kıdem ve destek ödülleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu şunları söyledi ; “ Biz bu yola çıkarken yalnız olmayacağımızı ve bize eşlik edenler olacağını biliyorduk. Çünkü başlattığımız hikaye bir hayat hikayesiydi ve bu hikayenin birçok kahramanı olacaktı. Düşüncelerimizde yanılmadık ve yol arkadaşlarımızla başarılarla dolu hikayelere imza attık. Şimdi ise 20. yılımızı doldurmanın mutluluğunu dostlarımızla, yol arkadaşlarımızla kutluyoruz. 

Bu noktada söylemek isterim ki, her zaman arkamızda gölgesini hissettiğimiz bizden desteğini esirgemeyen değerli kişi ve kurumlara minnetimi iletiyorum.

Ayrıca Kıdem Ödülleriyle ilgili de aynı duyguları paylaşıyorum. Avrasya Hastanesi’nin çatısı altında çalışan ve ailemizin bir ferdi olan herkes bilmelidir ki, sizler yaşamın en önemli aktörlerisiniz. 

Çalışmalarınıza aynı azim ve istekle devam etmenizi temenni eder, emekleriniz için teşekkür ederim” dedi.
Plaket takdim eden bir çok kişi Avrasya Hasaneler Grubu ve kurucusu Op.Dr.Hüseyin Urlu ile alakalı güzel duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. 

Plaket takdim töreni bittikten sonra bir çok sanatçı şarkı ve türküleri ile katılımcılara renkli ve eğlenceli bir gece yaşattılar.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34