banner32

Mahmut Zahit Karcı erkekliğe adım attı

Öz İDAŞ A.Ş.Genel müdürü İnşaat Mühendisi Ayhan Karcı oğlu Mahmut Zahit Karcı için Sur Restoran’ta muhteşem bir düğün yaptı. Sünnet merasimine Gaziosman Paşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Eski Vekil ve Beyaz Ay dernek başkanı Lokman Ayva,İBB başkan danışmanı İsmail Hakkı Turunç başta olmak üzere çok sayıda Bürokrat ve iş adamı Karcı ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Mahmut Zahit Karcı erkekliğe adım attı
Mahmut Zahit Karcı  Krallar gibi salona giriş yaptı


Küçük yaşına rağmen karizmatik yürüyüşü ve konukları ellerini havaya kaldırarak selamlaması beğeni toplayan Mahmut Zahit’in bu davranışı düğüne katılanlardan tam not aldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Mahmut Zahit’in babası Ayhan Karcı gazetemize şunları söyledi

Sizinde gördüğünüz gibi hava çok yağışlı buna rağmen dostlarımızın sünnet merasimimize yoğun ilgi göstermesi aile olarak bizi çok mutlu etti. İnsanların hayatlarında önemli anlar vardır. Bunlar Askerlik,evlilik,çocuk sahibi olmak,erkek evladınızın sünneti ve evlatlarınızın evliğidir. Biz de bugün burada küçük oğlumuzun hayatında çok önemli olan sünnet merasimi için bir araya geldik. Gördüğünüz üzere merasimimizde  toplumun her kesimi var. Bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza can-ı gönülden ailemiz adına teşekkür ederim” dedi.

Kimler Karcı ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı ?

Gaziosman Paşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İBB Başkan Danışmanı İsmail Hakkı Turunç,İBB iştirakler Daire başkanlığı komisyon Müdürü Hasan Yılmaz ve Mustafa Polat, Doç.Dr.Hayrettin  Karcı ,İGDAŞ genel müdür danışmanı Seyit Ahmet Çandır,İBB  meclis üyesi Adnan Yılmaz,Hamidiye Su Genel müdürü Kenan Kılıç,Mimar Ayşenur Cücenoğlu,İş adamı Mustafa İbrahimoğlu,CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri İlkay Biber,Satılmış Oral, Zeytinburnu Belediye başkan danışmanı İlyaz Saka,İş adamı Yüksel Karcı, Ömer Atmaca,Ali Atmaca,Ali Göksu,Ali Osman Emrehan,Ahmet Kaya,Ayhan Albayrak, Abdülkadir,Çay,Ömer Ekşioğu,Yusuf Başer,Tufan Beşinci,Dr.Esat Ekincikli, Nizam Günaydın, Nurettin Çakmak, Ingas-Kalyon'dan, Nevzat Şatıroğlu, İstanbul Times Yayın Grubu başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Gazeteci Osman İslam,Taylan Demirelli,Murat Ergün başta olmak üzere çok sayıda bürokrat,iş adamı ve akademisyen Mahmut Zahit’in erkeliğe adım attığı sünnet merasiminde Karcı ailesini yalnız bırakmadı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34