banner32

Gündem Programının Konuğu 'Konuk' oldu

Hüseyin Çetiner İle Gündem Programının bu haftaki konuğu Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk oldu.

Gündem Programının Konuğu 'Konuk' oldu
Gönül İnsanı Müftü Yusuf İzzettin Konuk veda ziyaretleri kapsamında İstanbul Times Tv .yi de ziyaret etti
 
2009'dan beri Zeytinburnu İlçe Müftüsü olan Konuk kısa bir süre önce Mersin il Müftü yardımcısı olarak atanmıştı. Zeytinburnu Din Görevlileri Derneğinin iki hafta önce Çağ Teks tesilerinde verdiği veda yemeği ile ilçe kaymakamı Ufuk Seçilmiş,İstanbul il müftüsü
Rahmi Yaran ve eski istanbul İl Müftüsü Prof.Dr.Mustafa Çağırıcı başta olmak üzere çok sayıda davetli Müftü Yusuf İzettin Konuk'u veda yemeğinde yalnız bırakmamaıştı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve kurucusu Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu "
NDEM" programının bugünkü konuğu yedi yıl boyunca Zeytinburnu halkını dini konularda aydınlatan ve aynı zamanda İstanbul Times Tv de de televizyon programları yapan Zeytinburnu müftüsü Yusuf İzzettin Konuk oldu. 

Konuk, Çetiner'in sorduğu her soruya samimi cevaplar vedi. Görev yaptığı hiç bir yerde özel talebi ile gitmedğini ifade eden Müftü
Konuk Allah'ın dinini insanlara anlatmaktan ayrı keyif aldığını ifade ederek yeniden doğsam ve bana hangi mesleği yaparsın deseler hiç düşünmeden yine camilerin minberlerinde halka dini meseleler hakkında bilgi veren bir imam olmak isteyeceğini açıklıkla ifade etti. 

Yusuf İzzetin Konuk'un www.istanbultimes.tv canlı yayında neler konuştuğunu tekrar izlemek için tıklayınız.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34