banner32

Bayram Bilgi Evleri’nde Bir Başka Güzel...

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin her yıl düzenlediği “Geleneksel Bayramlaşma ve Hediyeleşme Etkinliği” ile üyelerimiz bayramın coşkusunu şimdiden yaşamaya başladı.

Bayram Bilgi Evleri’nde Bir Başka Güzel...
Allah’a yaklaşmanın ve teslimiyetin sembolü olan Kurban, Bilgi Evlerinde samimiyetin ve birlikte olmanın verdiği mutluluğa dönüşüyor. Zeytinburnu Belediyesi gelenekselleştirdiği bayramlaşma ve hediyeleşme etkinliği ile üyeleriyle daha samimi bir bağ kurarken aynı zamanda kültürel değerlere sahip çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

Zeytinburnu’nda ki tüm bilgi evlerinde aynı anda gerçekleştirilen Geleneksel Bayramlaşma ve Hediyeleşme Etkinliği kurban bayramının doğuşunu anlatan kısa bir film ile başlayıp bu bayramda yapılması gerekenlerin, aslında kurban bayramının ne ifade ettiğinin hatırlatıldığı sunum ile devam etti. Gerçekleştirilen sunumun ardından büyük bir heyecanla beklenen bayramlaşma ve hediyeleşme bölümüne geçildi. Tüm üyelerimiz özenle hazırladıkları hediyeleri kura ile eşleştikleri arkadaşlarına verirken yaşadıkları mutluluk gözlerinden okunuyordu. Bayramlaşma esnasında ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi.

Bayramın coşkusunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşayan üyelerimiz bu coşkuyu bilgi evleri dışına da taşıdı. Üyelerimiz kolonya ve şekerlerini aldıkları gibi yakın çevredeki esnafları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
Bayramın mutluluğuna, paylaşmanın ve değerlerine sahip çıkmanın mutluğunu da ekleyen üyelerimize teşekkür ediyor iyi bayramlar diliyoruz.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34