banner32

Zeytinburnu Belediyesi bayramı erken getirdi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 16 yıldır Ramazan bayramında 1.gün Kurban bayramında ise 2.gün bayramlaşma programı yapıyordu.Bu sene ise bayrama iki gün kala başkanlık binasında bayramlaşma programı yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi bayramı erken getirdi
Başkan Aydın, Ak Parti’de 2.Gün bayramlaşma olacak,belediyenin bayramdan önce son mesai günü bayramlaşma yapma isteğimiz belediye çalışanları da içimizde olsun maksadı ile yapıldı dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İstanbul Times Tv den Çağla Pekgüleç’in başkanım başkan seçildiğiniz 1999 dan bu yana bayramlaşmanızı bayramın birinci günü yapıyordunuz bu sene neden değişikliğe gittiniz sorusuna şöyle cevap verdi.“
Ramazan bayramlarında 1.gün kurban bayramında ise ikinci gün hep bayramlaşma programı yapıyorduk. Bu sene ise değişikliğe giderek belediye çalışanlarımız da bayramlaşma da olsun düşüncesi ile bayramdan önceki son mesai gününde başkanlık binamızın fuaye salonunda bayramlaşma programına bayrama  iki gün kala yaptık. Yoğun katılım gösteren Zeytinburnu hemşehrilerimize aracılığınız ile teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Times Tv.Mikrofonlarına Ak Parti zeytiburnu Belediye Meclis üyesi Fevzi Altuğ,Adem Uluocak,  Nevzat Uluocak,Hasan Uluocak,İstanbul Mardinliler Dernek başkanı Av.Kemal Dündar başta olmak üzere bir çok kişi kurban bayramı ile alakalı duygu ve düşüncelerini paylaşarak bayramı kutladılar.

Zeytinburnu Belediyesi Bayramlaşmasını izlemiek isterseniz aşağıdaki linki tıklayınız;

//istanbultimes.tv/v/28945/lk-bayram-tebr-zeytnburnu-beledyesnde-gereklet#.VC-3F2d_tV0

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34