banner32

Duyarsız sürücüler hastaların hayatını tehlikeye atıyor

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam caddesinde ,Avrasya Hospital’in bulunduğu yol geliş gidişli olduğu halde duyarsız sürücülerin araç park etmesi nedeni ile yolun tek şeride düşmesinden dolayı bir çok acil hastan can güvenliğini tehlikeye attıkları biliniyor.

Duyarsız sürücüler hastaların hayatını tehlikeye atıyor
Hastalar için saniyelerin önemi var

Yayın ekibi olarak çevre esnafı ve özellikle daha çok araçların önünde park yaptığı çiftlik pasajı esnafı ile yaptığımız görüşmelerde hepsinin bilinçsiz araç parkından  dolayı mağdur olduğuna şahit olduk.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Çevre Esnafı şunları söyledi “ Yakınımızda bulunan hastane için sorun yoksa tuzak sistemi yol tek şeride düşürülürse belki insanlar araç park etmezler. Ancak yolun her iki tarafına EDS  kamera sistemi ile park eden araçlara otomatik olarak ceza kesilecek bir sistem devreye girerse ancak burada bilinçsiz araç park işlemi son bulur görüşün de hem fikir oldular.

Zeytinburnu Belediyesi ve İlçe Trafik Şube Müdürlüğü bu sorunu çok kolay bir şekilde çözebilir

Yayın grubu olarak daha önce aynı kaderi yaşayan bir çok yerde EDS sistemi kamerası  ile sorunun çözüldüğünü gördük. Aynı sistem burası içinde yapılırsa acil hastaların bir an önce hastaneye yetiştirilmesi adına çok önemli bir hizmet yapılmış olacağı biliniyor. Zeytinburnu  belediyesi bu soruna eğilirse çok basit bir şekilde çözüme kavuşturabileceği biliniyor.

Yayın grubu olarak hastalarımız için çok önemli olan bilinçsiz parkın  önlenmesi adına bu problem ile yakından ilgileneceğiz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34