banner32

Astay Abay ortaokulunu yeniledi

16 / 9 un üstlenici firması Astay Group komşusu olan Abay ortaokulunu baştan sona dış boyası ile birlikte çevre düzenini yaparak öğrenci ve velilere güzel bir mekan hediye etti.

Astay Abay ortaokulunu yeniledi
Astay Komşusu olan Abay Ortaokuluna sahip çıkarak ciddi bir bedel ile okulu baştan sona yeniledi. Hem boya badana hem de çevre düzeni ile yenilenen okul yepyeni bir görünüme kavuştu.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın daha rahat, daha güzel ve daha hijyen şartlarda eğitim veren okullarda eğitim görebilmesi için katkıda bulunan kurum ve kuruluşların yaptığı desteği daha çok kişiye duyurup diğer insanları da teşvik etmek için yayın kurulumuzun kararı gereği Abay Ortaokulunu ziyaret ettik.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Okulun dış cephesinde eskisi gibi insanı negatif olarak gerek klasik devlet binalarından daha çok bir özel kolej tarzında rengarenk bir şekilde boyanan okulun son hali hem öğrencilerin hem de  velilerin beğenisini kazandı.

Bina iç ve dış boyasının yanı sıra halı saha ve çevre düzenini de baştan sona yenileyen Astay Gurubun bu davranışı hem veileri hem de öğrencileri mutlu etti.

Habersiz olarak okula gidip gerekli çalışmaları yaptıktan sonra okul müdürü Sevim Akbay'a telefon ile ulaştık. Akbay yaptığı konuşmda kısaca şunları söyledi" Okulumuzun dış boya ihtiyacı vardı. Ayrıca çevre düzeni de gerekli idi. Okullar hayat olsun projesi kapsamında bir takım düzenlemeler yapılması gerekirdi. Biz yardım etmesi 
için Astay Grubun yetkilisi sayın Enes Berze ile temasa geçtik ve yapılması gereken işleri anlattık. Berze şirket üst yönetimi ile görüştükten sonra yaptıkları projelerin yakınında bulunan Abay Ortaokulunun çevre düzeni için yapılması gereken ne ise yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Sağ olsunlar kısa süre içinde de sizinde gelip gördüğünüzü ifade ettiğiniz okul binası ve çevre düzeni ortaya çıktı. Öğtenclerimiz ve velilerimiz adına emeği geçen Astay Grubuna gazeteniz aracılığı ile teşekkür ederim' dedi. Akbay sözlerini şu şekilde tamamladı "Büyüklerimiz hep derler ya teşekkür ederseniz insanlar, şükrederseniz de Allah verir" diye. Bu sözün gereği olarak okulumuzu ve çevre düzenini yeniledikleri için tekrar Astay Gruba teşekkür ederim.    

Astay Gurup yetkilisi Enes Berze'de şunları söyledi "Abay Ortaokulu Müdürü sayın Sevim Akbay bizimle temasa geçerek okul binasının iç ve dış boyası,halı saha ve çevre düzenlemesi ile alakalı okullarının ihtiyacı olan çalışmayı yapıp yapamayacağımızı sordu. Biz de şirket yöneticilerimiz ile yaptığımız görüşmeden sonra okul müdürümüzün istediği tüm çalışmaları hiç bir bedel almadan yapabileceğimizi ifade ettik ve kısa sürede bizden istenen her şeyi en güzel bir şekilde yaptık" dedi.

Eğitime yapılan her katkının  yanında yer alan yayın grubu olarak Abay Ortaokulunu yenileyen Astay grubuna ve okulun kamunun hiç bir kaynağını harcamadan yeni boya ve çevre düzeni ile binlerce öğrenci ve velisinin okullarına daha da bağlanmasını sağladığı için Abay Ortaokulu müdürü Sevim Akbay'e teşekkür ederiz.

Kaynak İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34