banner32

Budak;Sümer Mahalle halkına kentsel dönüşümü anlattı

Zeytinburnu ilçesinin tanınan mimarlarından Yüksek Mimar Cemil Coşkun Budak Sümer mahallesinde bulunan Trabzon ili Of (Hayrat) ilçesi Yeniköy dernek üyelerine kesinti olmadan da kentsel dönüşüm mümkün dedi.

Budak;Sümer Mahalle halkına kentsel dönüşümü anlattı
Çoğunluğu Müteahhit olan Of'lular Budak'ı can kulağı ile dinledi

Zeytinburnu ilçesinde yaşayan ve işyeri Zeytinburnu'nda olan Yüksek mimar Cemil Coşkun Budak uzun süredir üzerinde çalıştığı ve doktora yaptığı kentsel dönüşüm konusunda sahip olduğu bilgileri çounluğu müteahhit olan Trabzon - Of'lulara anlattı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Konu hakkında bilgi sahibi olan Trabzon'lu müteahhitler hem mimar Budak'a yerinde sorular yöneltip cevabını almaya çalıştı hem de zaman zaman kendilerine Budak'ın söylediği bilgilere katlı yaparak kentsel dönüşüm konusunda karşılıklı güzel bir fikir alışverişi yaptılar.

iki Saatten fazla süren toplandı Yüksek Mimar Cemil Coşkun Budak şunları söyledi; "Buraya geliş amacım belediye başkan aday adayı olduğum için değildir. Yıllardır elde ettiğim kenstel dönüşüm ile alalakı bilgilerimden komşularımın yararlanmasını istediğim için buradayım. Halka hizmet etmek için mutlaka belediye başkanı da omak da gerekmiyor.

Ben kentsel dönşüm ile alakalı doktora yaparken elde ettiğim bilgilerimi sizinle paylaşırım siz de güzel binalar yaparak halka hizmet ederseniz. Burada güzel ve hiç fark ödenmeden de bir ketsel dönüşüm modeli mümkündür.

Biz yıllardır bu bilgilerimizin kullanılması gerektiğini ifade ettik ama ne yazıkki hiçbir belediye yetkilisi benim bu konudaki engin bilgilerimden faydalanma gereği duymadı. İnşallah bu dönem bilgi birikimizi  halkın yararına kullanacak bir ortam buluruz diyen Budak sorulan her soruyu içten ve samimi bir şekilde cevapaldı.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34