banner32

Ayhan Karcı, 'GÜNDEM' de

Zeytinburnu AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Ayhan Karcı Hüseyin Çetiner'in"Gündem" Programına konuk oldu.

Ayhan Karcı, 'GÜNDEM' de
AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Karcı, İstanbul Times Gazetesi ve Web Tv İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner'in "Gündem"adlı programına katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay 

ŌZİDAŞ A.Ş. Genel Müdürü, Yüksek İnşaat Mühendisi Karcı, Gündem Programında Aday olması durumunda halka sunacaklarından söz etti.

Kararınız nasıl oldu?
Çetiner'in "Zeytinburnun da Belediye Başkan Aday Adayı olma kararını nasıl aldınız? "sorusuna,  "Bu kolay bir karar değil. Belli bir desteğin olması lazım. Öncelikle iyi bir Kamoyu araştırması yaparak işe başladı. Beklemediğimizin üzerinde bir talep görünce kararımızı verdik. " dedi.

Kentsel dönüşüm
1999 depreminden sonra Kentsel dönüşüme başlayan Zeytinburnu için eğer siz Aday olursanız, ne tür planlar düşünüyorsunuz diyen Çetiner'e; " Konusunda uzmanlaştığım, üzerinde Yüksek lisans yaptığım bir alan. Ülke gerçeğini göz önüne alarak bunun teorisini yaptım. Zeytinburnu özel bir lokasyon. Küçüklüğü bakımından merkei prestij alanı yapılması kolay bir ilçe. Bizler planlamayı yapacağız. Artık Zeytinburnu'nun dönüşüm hikayesi cidi anlamda başlamlı " dedi.

Zeytinburnunun herşeyi hak ettiğini söyleyen Karcı, Zeytinburnunda kaymak tabakası olmadığını ekledi. "Zeytinburnunda yaşamak insanların arzu ettiği yer olacaktır. Kültür seviyemizi yükseltince burayı daha iyi hale getireceğiz." diyerek son cümlelerini ifade etti.

Gündem Programına konuk olan Sayın Karcıya ,Başarılar diliyoruz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34