banner32

CHP'li Hasan Ali Hayırlıoğlu örgüte kahvaltı verdi

CHP Zeytinburnu Belediye başkan aday adayları ciddi organizasyonlara imza atıyor.

CHP'li Hasan Ali Hayırlıoğlu örgüte kahvaltı verdi
 CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday adayı inşaat Mühendisi Hasan Ali Hayırlıoğlu 500 örgğt mensubu şle kahvaltılı toplanhtıda Öğretmen evinde
bir araya geldi.

Kısa bir süre sonra yapılacak olan ön seçim ile alakalı kendisini örgüt mensuplarına tanıtmak ve örgüt içi dayanışmayı sağlamak adına Zeytinburnu Öğretmenevinde 500 örgüt mensubuna kahvaltı veren aday adayı İnşaat Mühendisi Hasan Ali Hayırlıoğlu yaptığı konuşmada ilginç konulara temas etti.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Hayırlıoğlu'nun kahvaltırısında birlik ve beraberklik ruhu hakimdi 

Hayırlıoğlu,Kahvaltılı toplantıda siyasi arkadaşlarına şunları söyledi "birlik ve beraberlik bize kazandıracak. Sayın Sarıgül'ün kurduğu harekette kendisi ile yıllardır birlikte çalışıyoruz. Sarıgül yorulma nedir birlmeyen bir insan. Zeytinburnu ve İstanbul Anakent Belediyesi bu dönem mutlaka CHP'li olmalı deyen Hayırlıoğlu ister ben aday olayım istrse olmayayım. Olan arkadaşımız kim olursa olsun gece gündüz CHP iktidarı için çalışacağıma burada söz veriyorum" dedi. Hasan Ali Hayırlıoğlukonuşmasını bugün buraya gelerek verdiğim kahvaltıya teşrif ettiğiniz için sizlere telşekkür ederim dedi.

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğpan 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin sadece bir yerel seçim olamdığını söyledi.

CHP
 Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan yaptığı konuşma ile örgütü motevi edici bir konuşma yaptı.  Doğan Zeytinburnu örgütü olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimleri bizim için sade bir yerel yönetim seçimi değidlir. Bu seçimin sonucu Cumhurbaşkanlığı ve 2015 gemel seçimlerini de yakından ilgilendireceği için bu seçimi çok önemsemek ve ona göre gece gündüz çalışmak zorundayız ded.
 
İstanbul Time Tv nin yaptığı çekimlerde CHP'nin önde gelen bir çok yöneticisi yapılan kahvaltılı toplantı ile alalakı görüş ve düşüncelerini ifade ettiler. Çok yakında neler konuşulduğunu İstanbul Times Tv de izleyebilirsiniz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34