banner32

Ahmet Çelik Gündemin konuğu oldu

Siyasetçi iş adamı ve “Geleceğim Zeytinburnu Platformu” Kurucusu Ahmet Çelik Hüseyin Çetiner’in yapımını üstlendiği GÜNDEM programının konuğu oldu.

Ahmet Çelik Gündemin konuğu oldu

Program Ahmet Çelik’in kendisini kısaca tanıtması ile başladı. Daha sonra Çetiner’in sorduğu ;

Türkiye’nin genel siyasetini izleyenlerimize kısaca özetler misiniz sorusuna şu şekilde cevap verdi;”Yapım gereği proje bazlı çalışmalara daha çok önem veriyorum. İdeoloji bazlı siyaset yapmak bana çok uygun gelmiyor. Ülkemizde bir zamanlar çatılarımıza kullandığımız kiremiti bile ithal ederken  bugün bir çok şeyi kendimiz üretiyorsak burada devlet büyüklerimizin emeği vardır.

Bugüne kadar ülke yönetiminde söz sahibi olup da az çok bir şeyler yapan her kese çok teşekkür ederim.  Ülkemizin bugün tarizim ,hayvancılık,ulaşım başta olmak üzere bir çok sorunu vardır. Yat sahibi akaryakıtını çok ucuz bir fiyata satın alıyorken köyle Mehmet Amcamız en yüksek fiyata alıyorsa burada ciddi bir orun var demektir. Mücevherata KDV.yok iken temel gıda ürünlerine ciddi KDV.lerin olması adil midir ? Ben iktisatçıyım iç ve dış borcumuz aldı başını gidiyor bu sadece hükümetin değil tüm toplumun sorunudur. Sağlık alanında eskiye göre güzel gelişmeler olsa da halen bir çok sorun ve sıkıntı devam ediyor.

Milyonlarca Kanser hastası ver,diyabet, obezite başta olmak üzere toplumun yarıdan fazlası mutlaka bir hastalık ile sıkıntısı var demektir. Bu konuda elimde çok detaylı bilgiler var ama zaman açısından detaya girmeye vaktimiz olmadığı için ana başlıklar halinde özetlemeye çalıştım" dedi

Zeytinburnu Times Haber  Merkezi / Özel Haber

Zeytinburnu’nda uzun süre siyaset yaptınız burası ile alakalı düşünceleriniz nedir 

Ahmet Çelik bu soruya da şu şekilde cevap verdi “ 
Öncelikle 1984 den bu yana Zeytinburnu’na belediye başkanı olarak hizmet eden Muzaffer Çavuşoğlu’na, Hasan Yılmaz’a,Dr.Adil Emecan’a ve Murat Aydın’a teşekkür ederim. Her birisi de ilçemiz için kendi dönemlerine göre bir takım çalımlalar yaptılar emekleri için hepsine teşekkür ederim.  Ancak benim elimde ikna olsa ilçenin çehresini değiştirecek daha güzel çalışmalara imza atarım.

Mesela Fatih Belediyesi  ile de işbirliği yapılarak Ayvansaray’da başlayıp Marmara denizine kadar inecek ve surların dibinde oluşturulacak  kanal’da akıtılacak suyun üstünde sandallarla nostaljik gezi turları yapılabilmesi için acilen bir çalışma başlatırdım. Topkapı dan sahil’e sahilden de Fox Tv nin bulunduğu yere kadar yolu yer altına  alır halkın sahile yürüyerek ulaşımını sağlardım. Kazlıçeşme meydanında spor kompleksi yapar halkın buradan istifade etmesini sağlardım. Tarihi mekanların turizme açılması adına  ilçedeki tarihi yapıların envanterini çıkarır,yerli ve yabancı turistlerin buraları ziyaret etmesini sağlardım. Kısaca ilçenin değerlerini  ilçenin hizmetine sunardım.

Son  olarak izleyenlerimize neler söylemek istersiniz ?

Öncelikle bana bu imkanı verdiği için İstanbul Times TV nin yetkililerine teşekkür ederim.. Bizi dinleyen dinleyenlerinize de çok teşekkür ediyorum. Kısa bir süre önce arkadaşlarımla birlikte kurduğum ”Geleceğim Zeytinburnu Platformu” ile de ilçeye bir çok konuda katkı yapacağımızın müjdesini vermek isterim. Bu katkıyı basın mensuplarımızla,ilçe ile alakalı söyleyecek sözü olan dostlarımızın fikir ve görüşleri ile güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu platformun kurulup  ilçenin  geleceği adına idarecilere ışık tutacak projelere öncülük yapması gerektiğini her fırsatta bana ifade eden  ve tanıtım desteği vereceğini söyleyen gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e de teşekkür eden Çelik tüm izleyenlerimize saygılarını sunarak sözlerini tamamladı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34