banner32

Emine Özge ve Rıdvan mutluluığa imza attı

Mehmet Ali Karakuş ve eşi kızlarını telli duvaklı bir şekilde gelin etmenin mutluluğunu yaşadı...

Emine Özge ve Rıdvan mutluluığa imza attı
Karakuş ve Özbek Ailesinin mutlu günü

Emine Özge Karakuş
ve Rıdvan Özbek Flaş Düğün salonunda yapılan görkemli bir düğün merasimi ile ömür boyu sürecek bir hayat için evet dediler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Gelinin Babası Mehmet Ali Karakuş hem mutluyum hem de hüzünlü dedi

Kızı Emine Özge'yi telli duvaklı bir şekilde gelin etmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Ali Karakuş ilk evlatları olan biricik kızının artık kendileri ile olamayacağı içinde çok hüzünlü olduğunu söyledi. Karakuş şimdiye kadar bir oğlumuz ve iki kızımız vardı. Damadımız Rıdvan'ın ailemize katılması ile iki oğlumuz ve iki kızımız olmuş oldu. Kızıma ve damadıma ömür boyu mutluluklar dilerim dedi. 

Gelinin Annesi Fatma Karakuş'ta gazetemize yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi " Hem mutu hemde biraz buruk olduğunu ifade ederek kızım ile evde birer arkadaş gibi idik. Şu an kızım ve arkadaşım artık her an evimin içinde olamayacağı için içim biraz buruk ama kızım mutlu olduğu için de seviniyorum. Allah bir yastıkta kocatsın diyerek her ikisine de ömür boyu mutluluklar dilerim"dedi.

Damadın babası Elvan Özbek'de mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür etti 

Damat Rıdvan Özbek'in babası Elvan Özbek ve eşi Şengül Özbek'de mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler.

Gelin Emine Özge Karakuş ve Damat Rıdvan Özbek mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür ettiler 

Gelin ve damat Hayatlarının en önemli gününde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına çok teşekkür ederek mutlu olduklarını ifade ettiler.

Çetiner Media Group Olarak genç çiftlerimize öürboyu mutluluklar dileriz.  


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34