banner32

Fazlıoğlu ve örgüt esnaf ziyaretlerine devam ediyor

CHP Zeytinburnu Belediye başkan A.adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu ve CHP ilçe örgütü bugünde Sümer,Veleifendi ve Yeşltepe de 74 sokkat bulunan esnafı ziyaret etti. Birbirinden ilginç görüntüleri İstanbul Times Tv sizin için görüntüledi.

Fazlıoğlu ve örgüt esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Fazlıoğlu İşi ciddi tutuyor 

Zeytinburnu'nun kurucu ailelerinden birisi olan Fazlıoğlu ailesine mensup CHP eski ilçe başkanlarından ve 30 Mart 2014 de yapıacak olan yerel yönetim seçimlerinde CHP yi Zeytinburnu'nda temsil edeceği ifede edilen aday adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu ve CHP ilçe Zeytinburnu ilçe örgütü sanki yarın seçim olacakmış gibi mahalle mahalle esnaf gezileri yaparak seçimi almak adına ne kadar istekli olduklarını çalışmaları ile ortaya koyuyorlar.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Yerel yönetim seçimlerinin yaklaşması ve aday adaylarının adaya dönüşmesine sayılı günler kala İstanbul'da iddiası olan Ak Parti ve CHP aday adayları sahaya indi. CHP Zeytinburnu ilçe başkanlığına başvurup saha en çok çalışan adaylarından birisi Mimar Mustafa Fazlıoğlu diğeri de Salih Zeki Durmuşoğlu göze çarpıyor.

Mimar Mustafa Fazlıoğlu ile birlikte Meclis üyeleri İsmail Terzi,Mehmet Koç, H.Hüseyin Üsküdar, Belediye meclis üyesi aday adayı Avukat Asım Güven başta olmak üzere çok sayıda CHP ilçe örgüt mensubu esnaf ziyaretinde Mustafa Fazlıoğlunu yalnız bırakmadılar.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34