banner32

Zeytinburnu Toplum destekli polis çalışıyor

Kısa bir süre önce atandığı Zeytinburnu ilçe Emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan ve çalışma arkadaşları bir taraftan asayişi en iyi şekilde sağlamaya çalışırken diğer yandan da sosyal projelere önem vererek Toplum Destekli Polisler aracılığı ile öğrencı ve gençlere yönelik ciddi işlere imza atmaya devem ediyor...

Zeytinburnu Toplum destekli polis çalışıyor
Kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla vatandaşı bilgilendiren, bilinçlendiren; polis-halk ilişkisini işbirliğine çeviren, vatandaşların talepleri ve istekleri doğrultusunda güvenlik hizmetleri kalitesini arttırmayı hedefleyen bir anlayışla hizmet eden toplum destekli polislik uygulamaları Zeytinburnu’nda uyguladığı projelerle çocuk ve gençlerimizin gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

Bu vizyon doğrultusuna hareket eden Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin; İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Zeytinburnu Belediye Başkanlığı ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü ‘Eğleniyoruz Öğreniyoruz’ Projesi faaliyetleridevam ediyor.

Zeytinburnu İlçesi’ndeki 23 ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören, dezavantajlı toplum kesimlerinde yer alan ve ekonomik durumu iyi olmayan yaklaşık 1.250 öğrenciye yönelik uygulanan projede, çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel, eğitsel faaliyetlerle topluma kazandırılması, kentte birlikte yaşama kültürünün oluşturulması, trafik bilincinin geliştirilmesi ve kişisel gelişimlerinin artırılması hedeflenmektedir.

Projede; öğrencilere yönelik animasyon film gösterimi, okul bahçe duvarlarının boyanması, uygulamalı trafik eğitimi ve tiyatro gösterimi gibi faaliyetler yer almaktadır.

Şubat 2013 – Mayıs 2013 tarihleri arasında devam edecek projenin faaliyetlerinden biri olan tiyatro etkinliği için 10 okuldan 350 öğrenci 11 Mart Pazartesi günü saat 13.30’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde temsil edilecek ‘7 Bölge 7 Çocuk’ isimli çocuk tiyatrosu oyununa götürülecektir.

Etkinlik öncesi saat 12.30’da fuaye alanında öğrenciler, öğretmenler, emniyet mensupları ve siz değerli basın çalışanları için bir kokteyl verilecektir.

Sizleri de bu önemli günde aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İletişim: Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü 
               Toplum Detskli Polis Şube Müdürlüğü
Başpolis memuru Gürsel ŞAHİN – Tel:  0553 261 19 29 - 0505 621 81 57

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34