banner32

Mimoza Gayrimenkul hayırlı ve uğurlu olsun

Erdoğan Durmaz ve Alper Turgay Çeyiz Realty World logosu ile Mimoza Gayrimenkul'ün açılışını bugün yaptılar. Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımı ile dualarla hizmete başladı...

Mimoza Gayrimenkul hayırlı ve uğurlu olsun
Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Erdoğan Durmaz ve Alper Turgay Çeyiz birlikte emlak ve gayrimenkul işine girdiler

Son yıllarda bir çok firmanın girdiği Gayrimenkul sektörüneErdoğan Durmaz ve Alper Turgay Çeyiz'de Realty World markası ile İstanbul'un en büyük ilçesi Bağcılar'da bir şube açtılar.

İstanbul Times Haber Merkezi

Bugün yapılan açılışta Ak Parti İstanbul teşkilatı tarafından sevilen İstanbul Milletvekili Metin Külünk 'deyoğun işlerine rağmen Erdoğan Durmaz ve iş ortağını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahatin Ünver ve öok sayıda Zeytinburnu teşkilat mensubu açılışa katıldı.

Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kassap,Zeytinburnu İş Adamlar Dernek başkanı Ayhan Özsoy,Bagcılar Belediye  Başkan danışmanı Mahir Katırcı,Realty world kordinatörü Mustafa Baygan,Ak Parti Zeytinburnu kadın kolları ilçe başkan yardımcısı Semira Diril,Aynur Akkaya,başta olmak üzere çok sayıda Ak Parti  Zeytinburnu ve  Fatih ilçe teşkilatından insan katıldı.


İstanbul Times ailesi olarak Erdoğan Durmaz ve Alper Turgay Çeyiz'e bol ve berektki kazançlar dileriz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34