banner32

Türkiye çıldırdı!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. turda 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında karşılaştığı Schalke 04'ü deplasmanda 3-2 mağlup ederek, çeyrek finale yükseldi. Galatasaray'ın bu başarısı tüm yurtta sevinçle karşılandı..

Türkiye çıldırdı!
BAĞDAT CADDESİ'NDE GALATASARAY COŞKUSU

Galatasaray taraftarları takımlarının Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmasını Kadıköy Bağdat Caddesi'nde doyasıya kutladı. Galatasaray'ın, Almanya temsilcisi FC Schalke 04'ü deplasmanda 3-2 yenerek çeyrek finale yükselmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar Bağdat Caddesi'ni panayır yerine çevirdi. Taraftarlar tezahüratlarla zaferi kutlarlarken, bazı araç sürücüleri ve yolcular araçlarının içinden bayrak sallayıp tezahuratlara katıldı. Taraftarlar araçlarından çıkarak meşaleler yaktı. Kutlamalarda olumsuz bir olay yaşanmadı.

TAKSİM'DE ÇEYREK FİNAL KUTLAMASI

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Shalke04'ü 3-2 yenerek çeyrek finale yükselmesinin ardından Galatasaraylı taraftarlar Taksime akın etti. Cumhuriyet anıtına çıkan taraftarlar meşale yakarak takımlarının çeyrek finale çıkmasını doyasıya kutladı. Araçlarıyla Taksim'e gelen taraftarlar ise araçlarının camlarından sarkarak tezahurat yaptı. Meydanı dolduran onlarca taraftar bayraklar sallayarak eğlendi

İZMİRLİ TARAFTARLAR GALİBİYETİ SOKAKLARDA KUTLADI


GALATASARAY'ın Schalke 04'ü 3-2'lik skorla devirmesinin ardından İzmirli taraftarlar sokaklara akın etti, galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan Galatasaray- Schalke 04 maçını ev, kafe, restoran ve barlarda takip eden İzmirliler, bitiş düdüğünün ardından gelen çeyrek finali sokaklara akın ederek kutladı. Bazı taraftarlar otomobilleri ile şehir turu atarken, bazı taraftarlarda meydanlara akın etti. İzmir sokak ve caddelerini sarı- kırmızı renklere boyayan taraftarlar, çeyrek final sevincini meşale yakıp marş söyleyerek doyasıya yaşadı.

SİVAS'TA GALATASARAY COŞKUSU


GALATASARAY'ın, Şampiyonlar Ligi 2'inci turda 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında karşılaştığı Schalke 04'ü deplasmanda 3-2 mağlup ederek, çeyrek finale yükselmesi Sivas'ta da coşkuyla kutlandı.
Şampiyonlar Liginde Türk Telekom Arenada 1-1 kaldığı Schalke 04'ü deplasmanda 3-2 yenerek çeyrek finale kalmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar karşılaşma sonrası sokaklara döküldü. Sivas'ta karşılaşma sonrası yaklaşık bin kadar Galatasaray taraftarı Hükümet Meydanında toplanarak sevinç gösterisinde bulundu. Zaman zaman İstasyon Caddesini araç trafiğe kapatan taraftarlar sevinç gösterilerine tezahüratlar atarak devam ettiler. Bazı Galatasaray taraftarları sevince araçları ile eşlik etti. Kongre Müzesi Bahçesinde sevinç gösterisi yapan Galatasaray taraftarlarının yanına üzerlerinde Fenerbahçe forması ile gelen ve destek veren bir grup taraftar da dikkat çekti. Taraftarlar daha sonra olaysız bir şeklide dağıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34