banner32

On Altı Dokuz Okullar hayat olsun dedi

Astay Grubun ses getiren projesi olan On Altı Dokuz projesinin yanında bulunan Abay Ortaokulu'nun bahçesini yeniden yaparak Milli eğitim bakanlığının okullar hayat olsun projesine destek verdi...

On Altı Dokuz Okullar hayat olsun dedi
Astay Grubu yatırım yaptığı çevreye sayirci kalmıyor

Bir zamanlar tabakhaneleri ile ünlü Kazlıçeşmeye İstanbul'un en prestjli binalarını "On Altı Dokuz istanbul " ismi ile yapan ASTAY group binalarının yanında bulunan Abay Orta Okulunun  bahçe ve çevre düzenini Milli Eğitim Bakanlığının okullar hayat olsun projesi kapsamında yeniliyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Abay Ortaokulu Müdürü Sevim Akbay Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi "Okulumuz komşusu olan "On altı Dokuz İstanbul" projesinin yürütücüsü olan ASTAY grubu ile iyi bir şekilde komşuluk yapıyor.

Millli Eğitim Bakanlığımızın okullar hayat olsun projesi kapmsamında okul bahçeleri yeniden düzenleniyor. Zeytinburnu'nda bir çok okulmuz bu ihtiyaçlarını belediyemiz ile giderdiler.

Biz de ASTAY gruba binlerce öğrencimizin yararlanacağı bu projeden dolayı yapılacak çalışmaları konusunda bize yardımcı olmalarını istedik.Sağ olsunlar grubunun CEO'su Sayın Mesut Toprak'ın verdiği talimatlar gereği şirketin yöneticileri okulumuzun çevre düzeni için ellerinden geleni yapmaya çalştılar.

Sizin aracılığınız ile Mesut Toprak başta olmak üzere emeği geçen tüm ASTAY
grubunun çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34