banner32

Mehmet Akgül, Hakk'a yürüdü

Yüksel ve Şaban Akgül'ün babası,Bilal Akgül ,Murat Ağca ve Buırak Akgül'ün dedeleri Mehmet Akgül 90 yaşında Hakk'a yürüdü. Zeytinburnu Seyitnizam Hazretleri Camisi'nde bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kazlıçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mehmet Akgül, Hakk'a yürüdü
Yüzlerce seveni merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmadı 

Cenaze namazını yazar ve islam alimi Mustafa İslamoğlu kıldırdı.  İslamoğlu, cenaze namazından önce anlamlı bir konuşma yaparak "Allah, sadece ölülere değil dirilere de rahmet eder. Dolayısyla Rabbim, hem merhum Mehmet Akgül amcamıza hem de bize rahmet etsin" dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Irmak Group ,babasını ebediyete uğurladı 

Geride hayır ve hasenat işlerine yaptıkları katkı ile çok sevenini bırakan Merhum Mehmet Akgül'ün oğulları Yüksel ve Şaban Akgül'ü acı gününde dostları yalnız bırakmadı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın camiden başlamak üzere merhum Mehmet Akgül'ün usulünce ebedi istirahatine uğurlanması için elinden gelen gayretleri göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Merhumun yakınları Bilal Akgül ve Murat Ağca da, oldukça üzgündü. Torunu Burak Akgül de, dedesini hayır dualarla ebedi istirahatine uğurladı.

Merhum Mehmet Akgül'ü son yolculuğuna kimler uğurladı?

Yazar Mustafa İslamoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcıları Gökhan Kasap, M.Zafer Alsaç, Ömer Arısoy, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fazlı Korkut, Ziya Şark Sofrası'nıın sahibi Ahmet Bingöl, Yıldız Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yıldız, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Av.Fahri Biçer, Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri Aydın Çığrıkçı, Hasan Setçelik, Hasan Uluocak, Özcan Doğan, ZEYDEF Başkanı Yaşar Güner, İş adamı Ayhan Balcı, Ali Faik Biçer, İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcıları Av.Saffet Öz, A.Selami Delibalta, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Ali Kulül, Mehmet Şengül, Aliye Öztürk, Ömer Yıldız, Erdoğan Biberoğlu, İş adamı Nevzat Uluocak, Mennan Çayır, Azmi Akbıyık, Fehmi Yüzer,Özcan Özkul ,Fevzi Altuğ,Celal Altuğ, İstanbul Times Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Müslüm Aktürk başta olmak üzere çok sayıda aile dostu acılı gününde dostlarını yalnız bırakmadı.

Zeytinburnu Times ailesi olarak Merhum Mehmet Akgül'ün eşi Hacı annemiz başta olmak üzere oğulları Şaban ve Yüksek Akgül ve geride kalan diğer yakınlarına sabırlar, Mehuma da Allah'tan rahmet dileriz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34