banner32

Çetiner’den yeni bir kitap daha…

Gazetelerimizin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, yeni bir kitabın yazımına başladı.

Çetiner’den yeni bir kitap daha…
İstanbul'u yöneten belediye başkanları ile alakalı ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni bir kitap geliyor...

Hüseyin Çetiner’in
, daha önce ilk baskısı 1993 yılında yapılan MALATYA isimli kitabı şu an 4.baskısı ile Malatya’da eğitim ve öğretim faaliyeti veren okullarda “kaynak eser” olarak okutuluyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Çetiner’in 2008 yılında yayınlanan ikinci kitabı ise “Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde ZEYTİNBURNU” isimli eseri de, özel sektör tarafından Zeytinburnu ile alakalı hazırlanıp yayınlanan ilk kitap olma özelliğini taşıyor. 
 
Belediye başkanları anlatılacak
 
Hüseyin Çetiner’in bir süre önce yazımına başladığı “Şehreminlikten Başkanlığa” isimli eser, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile 39 ilçe başkanını anlatacak. Çetiner, yeni kitabıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) olarak bir yıldır (ilçeler konuşuyor) programlarımız kapsamında kameramanımız, spikerimiz ve diğer arkadaşlarımız ile birlikte ilçelerde ciddi çalışmalar yaparak, okurlarımıza görsel ve yazılı haber servisi yapıyoruz.

Bu çalışmayı gerçekleştirirken elde ettiğimiz bilgileri daha geniş ve yorumlu bir şekilde kitap haline getirmeyi gerekli gördüm. Çünkü; dünyanın merkezinde yer alan İstanbul’u yöneten ana kent ve ilçe belediye başkanları ile alakalı kaynak bir kitabın eksikliğini hissettiğim için bu tür bir kitap çalışması yapmaya karar verdim.”
 
Bilgiler süzgeçten geçirilecek
 
Hüseyin Çetiner, söz konusu kitabını hazırlarken, TBMM’de grubu olan siyasi partilerin ilçe başkanlarının yanı sıra Saadet Partisi’nin de ilçe başkanları ile görüşeceğini, ayrıca ilçelerde faal olan STK temsilcileri ile, belediye başkanlarına muhalif olan ve olmayan kişilerle görüşerek farklı çevrelerden bilgiler elde edeceğini anlattı.
 
Bu bilgileri süzgeçten geçirdikten sonra belediye başkanları ile istişarede bulunacağını belirten Çetiner, ortaya çıkan son detayları kitap haline getirip İstanbulluların istifadesine sunacağını sözlerine ekledi.

Bilgi için :

İstanbul Times Gazetesi
e-mail : [email protected]
e-mail : [email protected]
Tel      :  0212 - 415 82 05
Gsm   :  0532 - 344 05 12

Sizlerde Belediye başkanınız hakkında lehte ve aleyte bize bilgi ulaştırmak isterseniz lütfen temasa geçiniz...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34