banner32

CHP’den belediye ve hükümete veryansın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zeytiburnu İlçe Örgütü "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle öğretmen evinde bir etkinlik düzenledi.

CHP’den belediye ve hükümete veryansın
Etkinlik nedeni ile Kadın Kolları Başkanı Derya Akkılıç,yüzlerce kadına hitap ederek "Bizler birlik olursak her şeyi değiştirebiliriz" dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İlçe Başkanı Metin Doğan, Başkan Murat Aydın’a kükredi

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Zeytinburnu Belediyesi'nin Çırağan Sarayı'nda yaptığı “8 Mart 8 Kadın” etkinliği için bastığı davetiyeyi eleştirerek "bu kadar israf olur mu?" dedi.

İlçe Başkanı Doğan, daha sonra “AKP’liler yılar önce Murat 124 araba kullanırken arkasına (Mülk Allah’ındır) yazıyorlardı. Şimdi lüks evlerde oturuyorlar ve 4X4 lüks jeep ve araçlara biniyorlar ama bu sefer arkasına (Mülk Allah’ındır) yazmıyorlar" diyerek  hükümeti ve Zeytinburnu Belediye BaşkanıMurat Aydın’ı sert bir dil ile eşletirdi. Doğan, "AKP ve yandaşları saraylarda, havuzlu köşklerde oturuyorlar. Gece konduda kiralık otururken mülk Allah'ın dı da şimdi mülk başkalarının mı oldu). Kadınlar bulundukları yerden Zeytinburnu Belediyesi'ne doğru yola çıksınlar ki belediyeyi AKP zihniyetinden kurtaralım" dedi.

Metin Doğan, Kadın Sığınma Evi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, "Bir firmanın yeri değerlensin diye, burada kamunun 4 dönümlük arazisi birilerine peşkeş çekildi. Bu soygunu belgesi ile açıklayacağım. Sizler fakirleşirken bazıları zenginleşti" ifadelerini kullandı.

Bihlun Tamaylıgil de, hükümeti topa tuttu

İlçe Başkanı Metin Doğan’ın heyecanlı ve etkileyici konuşmasını dinledikten sonra sahneye çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil de, Metin Doğan’dan geri kalmayarak aynı ton ve sertlikte Başbakan Erdoğan ve  hükümeti eleştirerek, "Zeytinburnu’nda, Anakentte ve hükümette iktidar olacağız ve geldikleri gibi bunları göndereceğiz" dedi. Tamaylıgil, konuşmasını "biz savaş meydanlarında kurulan bir partiyiz. AKP gibi otel lobilerinde pazarlıklar ile kurulan bir parti değiliz" sözleriyle tamamladı.

Bu arada, CHP eski ilçe başkanlarında mimar Mustafa Fazlıoğlu’na "Kadınlar Günü" nedeni ile düzenlenen geceye yaptığı katkıdan dolayı teşekkür edildi.

Kadınların adeta coştukları gece, CHP’ye hizmeti geçenlere onur plaketi verilmesi, sanatçıların türkü ve şarkıları ile sona erdi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34