banner32

Belediye’ den spor’a tam destek

Zeytinburnu Belediyesi yaklaşan yerel seçimler öncesi hizmet atağına hız verdi. Gençlik ve spor bakanı Suat Kılıç'ın katılımı ile Merkezefendi stadı sporseverlerin hizmetine açıldı...

HABERİN GALERİSİ
Zeydef,Satat,Ampüte,CHP

Zeydef,Satat,Ampüte,CHP

Zeytinburnu Belediyesi Merkez efendi antreman sahasını revize ederek standartlara uygun modern  bir stada olarak Gençlik ve spor bakanı Suat Kılıç,İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu kaymakamı Mustafa Dündar,Belediye başkanı Murat Aydın Milli Futbolcu Rüştü Recber ve çok sayıda protokol üyesinin hazır bulunduğu bir tören ile hizmete açıldı.  

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İlk açılış konuşmasını Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptı. Başkan Aydın konuşmasında burası kömür işletmelerine ait bir yerdi.Yıllar önce bedelini ödeyerek satın aldık ve bir kısmını halkımızın sporunu yaptığı modern park yatık. Bir kısmına da amatör spor kulüplerimizin antremanlarını yaptığı saha yapmıştık. Bir süre önce artan ihtiyaca binaen bugün gördüğünüz modern stat ortaya çıktı. Merkezefendi stadı hayırlı ve uğurlu olsun  dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ da yaptığı konuşma da Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’a eğitim ve spor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ‘da yaptığı konuşmada hem Zeytinburnu  belediye başkanına teşekkür etti. Hem de bakanlığının yaptığı çalışmaları anlattı. Kılıç hemen açılışını yaptığımız bu mekanın yanı başında 3.500 üniversite öğrencisinin kalacağı Atatürk Öğrenci  yurdunu İstanbul Valiliğimiz il özel idaresi aracılığı ile yapıyoruz.

Halkımızı spor’a yönlendirmek adına bir çok tesis ve projeyi hizmete aldık diyen bakan Kılıç Ak Parti Genel başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her hafta sonu bir vilayetimize giderek halkımız ile buluşma imkanı elde ediyor.

Biz şu an burada bu açılışı yaparken başbakanımız da Siirt’te halka hitap ediyor dedi. Bakan Kılıç daha sonra tribünleri dolduran halkı selamlayarak stat etrafında tur atması halkın sevgi gösterisi ile karşılandı.

Bakan Kılıç vatandaşlarla fotoğraf  çektirdikten sonra Merkezefendi mahallesinden ayrıldı.

Daha sonra bir hazırlık maçı yapılarak Merkezefendi stadında ilk maç da yapılmış oldu.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA),İstanbul Times Gazetesi ve Zeytinburnu Times Gazetesinin başta sona takip ettiği açılış töreninin VİDEO GÖRÜNTÜLERİ AZ SONRA Yayında olacak…


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34