banner32

Ressam Mustafa Albayrak “Melankoli” Sergisi Zeytinburnu’nda

Zeytinburnu Belediyesi, Mehmet Lütfi Şen’in küratörlüğünde Türk resim sanatının çağdaş isimlerini ağırladığı çok özel sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Ressam Mustafa Albayrak “Melankoli” Sergisi Zeytinburnu’nda
Yaşadığı zaman ve mekânın ruhunu inceleyerek sanatına yansıtan müstesna sanatçı ressam Mustafa Albayrak’ın, modern dünyanın en önemli sorunu hız ve bireyin yalnızlaşmasını konu ettiği “Melankoli” sergisi Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

13 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da yapılacak sergi açılışının ardından da Yansımalar müzik grubu saat 19.30’da muhteşem bir konser verecek.

Mustafa Albayrak Sergisi 7 Nisan tarihine kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gezilebilecek.

Mustafa Albayrak Kimdir?


Erzurum, 1971 doğumlu. 1995 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nü fakülte birinciliği ile bitirdi. 2011 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Programı Yüksek Lisans tezini yaptı. Sanatçı çalışmalarına 2011 yılından itibaren İstanbul’da bulunan Atölye GREYART’ ta devam etmektedir. Bugüne kadar 16 kişisel sergi açan Albayrak; onlarca karma sergiye katıldı, ödüller aldı. Birçok konferansta konuşmacı olarak yer aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34