banner32

Real İstanbul’a 133 milyarlık Kaçak su cezası

Ak Parti kurucu Zeytinburnu ilçe başkanı ve Beylikdüzü İl genel meclis üyesi Ahmet Dokumacı ve Murat Türköz’ün ortağı olduğu Real İstanbul projesinde İstanbul Su ve Kanalizasyon idaresinin (İSKİ) nin yaptığı incelemelerde 132.875.46 TL kaçak su kullandıkları gerekçesi ile ceza kesildi.

Real İstanbul’a 133 milyarlık Kaçak su cezası
 Real İstanbul İnkar etti ama belgeler iddiamızı doğruladı 

Gazete olarak belgesiz haber yapmamak adına İSKİ ile temasa geçerek Zeytinburnu ilçe sınırları içinde yer alan Zeytinburnu’nun en prestijli  projelerinden birisi olan  REAL İSTANBUL konutlarının kaçak su kullanmaya kalkışması  ayıp olarak değerlendirildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber  

Haber ihbar hattımızı arayarak Real İstanbul’un 200 Bin LT lik kaçak su kullandığını iddia eden okurumuzun beyanından sonra Real İstanbul yetkilileri ile görüştük.. Biz sitenin yönetimini Boğaziçi yönetim A.Ş. ye devrettik.Onlarla görüşmeniz gerekir denildi. Bizlerde site yöneticilerini bu iddiayı sorduk. Böyle bir cezanın olmadığını söyleyerek oralı olmadılar.

Muhabirlerimiz pes etmeyerek işin takibini İSKİ nezdinde yaptılar. Kurum idarecilerinin yazılı olarak bilgi edinme yasası kapsamında başvuru yapın size yazılı bilgi verilecektir denildi.

İşte İstanbul Times Gazetesi olarak İSKİ ‘ye  yazdığımız yazı;

Başvuru Tarihi:03.06.2013 12:11Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi Real İstanbul Konutlarının 200 Bin TL lik Kaçak Su Kullandığı Bıigisinin doğru olup olmadığını öğrenmek istiyoruz..

İşte İSKİ’nin verdiği Resmi cevap;

 Sayın İstanbul Times  Gazetesi

            Hüseyin ÇETİNER;

Bahse konu yerde 08/05/2013 tarihinde yapılan kontrolde yeşil alanın sulanmasında kaçak su kullanıldığı tespit edilmiştir.
Kayıtsız ana sayaçtan geçen su miktarı tespit edilmiş olup Real İstanbul  Sitesi Yönetimi adına 132.875,46 tl kaçak su bedeli tahakkuk etmiştir.


 Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
 4/06/2013
 ISKI Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü
 Bilgi Edinme Şefliği-AT
 
[email protected]

Bizim İSKİ'ye başvuru yazımız 

Başvuru Tarihi:03.06.2013 12:11

Zeytınburnu Seyıtnızam Mahallesı Real İstanbul Konutlarının 200 Bın Tl Lık Kaçak Su Kullandığı Bılgısının Doğru Olup Olmadığını Öğrenmek Istıiorum.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34