banner32

Zeytinburnu Başbakanı bağrına bastı

Zeytinburnu halkı başbakanı Kazlıçeşme mitingi ile bağrına bastı. Zeytinburnu Times Gazetesi ve www.zeytinburnutimes.com haber portalı ekibi dev mitingi sizin için takip etti. İşte tarihi miting ile alakalı görüşler.

Zeytinburnu Başbakanı bağrına bastı

Zeytinburnu Kazlıçeşme rengarek 

Denizden ve karadan  Kazlıçeşme ye akın eden yaklaşık iki milyon'a yakın insanın görüntüsü mahşeri bir kalabalığı andırdı. Ak parti’ nin bugüne kadar Kazlıçeşme de yaptığı en kalabalık miting olması Ak parti Kazlıçeşme'de kendi rekorunu kırdı dedirtti. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının binlerce kişi ile ilçe merkezinde önlerinde ilçe başkanı 
Bahattin Ünver,Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman AşkınBak,il yönetim kurulu üyesi Yıldız Seferinoğlu ve belediye başkan yardımcısı Av.Ömer Arısoy'un bulunduğu kortej "Dik dur eğilme bu millet seninle,Millet burada çapulcular nerede sloganları ile 58 bulvar caddesinden hareket ederek meydana kalabalık bir şekilde girmeleri dikkatlerden kaçmadı.Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver'in ilçesinde mitinge ciddi bir katılımın olduğunu görünce mutluluğu gözlerinde okunuyordu.İlçe başkan yardımcıları,Teşkilat başkanı Hüseyin Emre Aslan,Sosyal işler birim başkanı Metin Develi, Mali ve idari işler birim başkanı Bilal Akgül,Halkla ilişkiler birim başkanı Yıldırım Emen, ilçe sekreteri Ayşegül Eyibil, Av.Tamer Çetin,başta olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle,başkanları ve bir çok parti mensubu mitinge katılarak biz de varız dedi.   

Tenzile ana rahat uyu oğlunu yedirmeyeceğiz 

Kazlıçeşme meydanında bulunan Kilisenin üstüne çıkan gençler yaptırdıkları pankarta "Tenzile ana sen rahat uyu oğlunu yedirmeyeceğiz" ifadeleri dikkat çekti. 

Siyasetin dışında yüz binlerce kişi Başbakan'a sevgi seli için alandaydı  

Ak Parti teşkilatlarına mensup insanların yanı sıra dikkate değer çoğunlukta bir kalabalığında siyaset ile ilişkisi olmadığı halde dış güçlerin Türkiye üzerinde oynamak istedikleri oyunlara dur demek için alana akın ettiklerine şahit olduk.

Sandıkta yenemeyeceklerini anlayanlar oyuna başvuruyor 
 
Alana gelen bir çok vatandaş Başbakan Erdoğan ve Ak Parti’yi sandıkta yenemeyeceklerini anlayan dış güçlerin tüm Türkiye de başlatacakları ayaklanma ile hükümeti görev yapamaz hale getireceklerini ifade eden bir çok görüş sahibi Ak Parti'ye ve başbakan'a sahip çıktılar.

Başbakan yine Gezi Parkına çok zaman ayırdı 

Kazlıçeşme'de gördüğü muhteşem kalabalıktan etkilenen başbakan tam iki saat alanda konuştu. Taksim gezi parkında bulunan insanlara Çapulcu dedim. Çapulcu demek biliyor musunuz ? Çapulcu kamu düzenini bozanlara verilir. Gezi  parkında bulunanlar Taksim civarında kamu düzenini bozdukları için Çapulcudurlar dedi. Erdoğan  Türkiye AB.üyesi değil. Buna rağmen AB.nin bize müdahale  etmesi hadleri değil dedi.

Başbakan 
Recep Tayyip Erdoğan sanki Türkiye'de savaş varmış gibi yayın yapan yabancı televizyonlara ve Ajanslara' da seslenen Erdoğan CNN,El cezire ,Routers'a seslenerek Kazlıçeşme yi de olduğu gibi yansıtabilecek misiniz dedi.   

Mitinge de taşınan ilginç pankartlar 

"Tayyip baba Ladin amcam öldü diye bunlar ortalığı boş mu buluyorlar"

"Dik dur eğilme bu millet seninle"

"Tenzile ana sen rahat uyu oğlunu yedirmeyeceğiz"

"Millet sevdalıları burada Çapulcular nerede"

"Menderes'i astılar,Özal'ı zehirlediler,seni yedirmeyeceğiz"   

Gibi ilginç pankartların taşındığı mahşeri kalabalığın olduğu mitingde hiç bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ak Parti İstanbul İl Başkan Aziz Babuşçu SMS ile teşekkür etti 

Kazlıçeşme'de tarih yazan parti üyelerine SMS mesajı atan Ak Parti İstanbul il Başkanı
Aziz Babuşçu şunları söyledi" Sevgili kardeşim,bugün Kazlıçeşme'de  oyunları bozup tarih yazmak için verdiğin emek,akıttığın ter ve gösterdiğin coşku için yürek dolusu teşekkürler.Seninle gurur duyuyorum,şimdi aynı coşkuyla balkon ve pencereleri al bayraklarımızla donatıp oyunları bozmaya devam" diyerek parti üyelerine SMS gönderdi.

Mitingin yapıldığı ilçe'nin belediye başkanı olan Murat Aydın İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunu söyledi ;

Kazlıçeşme tarihi günlerinden birisini daha yaşıyor. Bugüne kadar burada onlarca mitinge ev sahipliği yaptık.Ancak bunun kadar kalabalık ve coşkulu başka bir miting görmedim. İki milyonu aşkın demokrasi sevdalısı iradesine sahip çıktı. Milli iradeye saygı mitinginde başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ev sahipliği yapan bütün hemşehrilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver gazetemize şunları söyledi

Miting'in yapıldığı ilçe olmamız nedeni ile günlerdir İlçemiz nüfusunun yarısını buraya getirebilmek için  ciddi çabaların içinde olduk. Sizlerinde gazete merkezi ilçemizde olması nedeni ile bize ciddi destekler verdiniz. Sizlere ve başbakanımızı bu önemli günde yalnız bırakmayan on binlerce Zeytinburnulu hemşehrime sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum dedi.  

Ak Parti Kazlıçeşme miting görüntüleri  www.istanbultimes.tv de. Lütfen izleyiniz...


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34