banner32

Mardinliler Kaymakamları ziyaret ediyor

Merkezi Bahçelievler ilçesinde bulunan Mardinliler Derneği kısa bir süre önce yaptığı kongre yeniden iş adamı Fuat Bodur ile güven tazeleyerek yoluna devam etme kararı aldı.

Mardinliler Kaymakamları ziyaret ediyor
 Mardinliler derneği kaymakamları ziyaret ediyor

Bahçelievler ve Bakırköy kaymakamını ziyaret eden Mardinliler derneği başkanı A.Fuat Bodur bu seferde Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar' makamında ziyaret ederek bir çok konuda fikir alışverişinde bulundular.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Misafirlerini kapıda karşılayan Zeytinburnu kaymakamıMustafa Dündar ve Mardinliler dernek başkanı yaptıkları sohbetin ana gündem maddesi barış sürecinin ülkeye kazandıracağı avantajları konuştular.

Mardinliler dernek başkanı A.Fuat Bodur çözüm sürecini destekliyoruz dedi 

Ziyarette önce tanışma faslı yapıldı.Daha sonra iş adamı  ve mardin derneği başkanı A.Fuat Bodur yaptığı  konuşmada şunları söyledi " Mardinliler derneği olarak genel merkezimiz Bahçelievler ilçesinde. İstanbul'da en çok Mardinli'nin ikamet ettiği ilçelerin başında Zeytinburnu ilk sırada geliyor. 

Dernek yönetimimizi belirlerken ilçelerde yaşayan Mardinililere dikkat ediyoruz.
Şu an iki yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Zeytinburnunda ikamet ediyor.Onları burada ki Mardinlileri temsil etmekadına yönetim kuruluna aldık" dedi.

Bodur bu sene 42 öğrenciye burs verdik. Amacımız daha çok ihtiyaç sahibine burs vermektir dedi.

Ziyarette Hükümetin terörü bitirmek için başatmış olduğu  çözüm süreci de konuşuldu. Zeytiburnu kaymamı Mustafa Dündar bu sorun barışçıl yollarla sona erdirilirse ki hükmetimiz bu konuda elinden geleni yapıyor ülkemiz daha da hızlı gelişecek dedi. 

Mardinliler dernek başkanı A.Fuat Bodur'da ülkemiz son 30 yılda terör olaylarından dolayı 35 bin evladını kaybetti. 400 Milayr dolar para harcandı.Başlatılan çözüm sürecinin başarılı bir şekilde sonlanması için dernek olarak ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini ifade etti.

Dernek başkan yardımcısı Naif Tekbaş Sosyal faaliyetlere ilgi gösteriyor 

Anne tarafından Mardinli baba taraeından Batmanlı olan Tekbaşlar
Gayrimenkul'ün yönetim kurulu başkanı Naif Tekbaş'ta gazetemize yaptığı konuşmada çözüm sürecinde Vakıflar,dernekler ve sivil toplum kuruluşları da elini taşın altına kayarak çözüm sürecine gereken destekleri vermelidir.  Mardin'de teörden çok çekmiş bir vilayetimizdir. Biz Mardinliler de bu çözüm sürecine destek veriyoruz dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34